News

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la ceremonia de Ziua Marinei. Soția lui Klaus Iohannis a atras toate privirile

15.08.2019 | 10:29
Cum sa imbracat Carmen Iohannis la ceremonia de Ziua Marinei Sotia lui Klaus Iohannis a atras toate privirile

Prima doamnă a României, Carmen Iohannis, a atras toate privirile astăzi, la Ziua Marinei. Soția lui Klaus Iohannis a optat pentru o rochie albă cu umerii albaștri, în ton cu evenimentul la care a participat. A apărut extrem de jovială și de zâmbitoare, cu un aer detașat și la fel de puțin comunicativă ca de obicei, semn că preferă să păstreze un comportament diplomatic în fața presei.

Carmen Iohannis, îmbrăcată într-o rochie albă la Ziua Marinei

Și anul trecut s-a îmbrăcat tot într-o ținută albă la Ziua Marinei. Potrivit stiliștilor, oficialităților li se recomandă ca la astfel de evenimente să poarte haine deschise la culoare în tonuri albe sau bleumarin. Festivitățile de la mare au început la ora 10 fără 5 minute, iar programul este unul încărcat.

Trei scafandri parașutiști poartă astăzi drapelele României, NATO și al Uniunii Europene, lansați din elicoptere. După acest moment, conform programului oficial, își fac apariția cele trei remorchere multifuncționale și anume Vânjosul, Vârtosul și Voinicul, dar și șase ambarcațiuni rapide, care vor invita spectatorii la dans.

carmen iohannis ziua marinei
Prima doamnă a țării a purtat o pereche de ochelari de soare și a fost mereu zâmbitoare. Sursa foto: Facebook Libertatea LiVE

Focuri de artificii după ora 22:00 în Portul Constanța

Demonstrațiile de forță continuă cu introducerea aeroanvelor de luptă MIG-21 Lancer, F-16 și Eurofighter Typhoon. Se va simula o apărare în cazul unui atac, iar cele trei avioane menționate vor juca rolul inamicului încercând să atace vapoarele care trebuie să răspundă în timp util, se mai arată în comunicatul oficial privin desfășurarea evenimentelor de la Constanța.

Marinarii se vor retrage la ora 21:00 în Portul Constanța, iar la ora 22:00, de la bordul navelor militare se vor lansa lampioane. Va avea loc și un foc de artificii în Portul Tomis, oferit de Sindicatul Liber al Navigatorilor și Administrația Porturilor Maritime Constanța.