News

Cum s-a întors Constantin Budescu la Astra: câte kilograme are în plus! E departe de a fi “slim fit” ?. “Face pregătire suplimentară!”. Când poate juca. EXCLUSIV

27.08.2019 | 12:27
Cum sa intors Constantin Budescu la Astra cate kilograme are in plus E departe de a fi slim fit  Face pregatire suplimentara Cand poate juca EXCLUSIV

Constantin Budescu, noul jucător al Astrei Giurgiu, după cum Dani Coman a anunțat pentru FANATIK, s-a întors în România cu câteva kilograme în plus. În iulie, mijlocașul român și-a încheiat contractul cu formația din Arabia Saudită, Al-Shabab Riyadh, pentru care a evoluat în 24 de meciuri și pentru care a reușit să marcheze 8 goluri. Dorit și de Gigi Becali la FCSB, fotbalistul a ales să revină la formația cu care a câștigat campionatul în sezonul 2015-2016, asta deşi presa din Turcia încă spune că va alege să joace în Super Lig.


UPDATE, 27 august, ora 12.29. Dani Coman a vorbit pentru FANATIK despre situaţia lui Constantin Budescu de la Astra, după ce site-ul nostru anunţase problemele cu greutatea pe care acesta le are. “El acum face pregătire suplimentară. Încă nu i-a venit cartea verde, aşteptam ca în cursul zilei de azi (n.r. marţi) sau mâine (n.r. miercuri) să se rezolve şi problema asta. Când ar putea intra pe teren? Nu ştiu sigur, eu sper să intre chiar din etapa asta…Medical nu e o problemă, dar e nepregătit fizic! Poate că îl vom vedea câteva minute, totuşi. Depinde de antrenor”, a fost declaraţia preşedintelui Astrei. Giurgiuvenii joacă în această etapă, a opta din Casa Pariurilor Liga 1, sâmbătă, pe teren propriu, împotriva campioanei CFR Cluj.


ŞTIREA INIŢIALĂ: 26 august, ora 21.49

Cu câte kilograme în plus s-a întors Budescu la Astra

Revenit la Astra după aventura în Arabia Saudită, Constantin Budescu s-a întors cu 5 kilograme în plus.!Astfel că mijlocașul va fi trecut la un program mai strict și la niște antrenamente suplimentare pentru a ajunge la greutatea sa ideală. Ultima partidă oficială jucată de mijlocaș a fost pe 16 mai 2019, într-o confruntare cu Al-Hilal, în care echipa sa a pierdut cu 3-2. Jucătorul a evoluat toate minutele în acel meci, însă nu a reușit să marcheze.

Gigi Becali, patronul lui FCSB a fost convins că Budescu se va întoarce la echipa sa: Eu nici nu trebuie să mă întâlnesc cu Budescu. El, dacă își va rezilia contractul cu arabii vine direct la noi, nu trebuie să ne întâlnim înainte. Ce pot să vă spun sigur este că Budescu dacă vrea să revină în Liga 1, vine doar la noi”, declara finanțatorul FCSB-ului în urmă cu trei luni.

  • 30 de ani a împlinit Constantin Budescu pe 19 februarie
Constantin Budescu în tricoul Astrei Giurgiu
Constantin Budescu în tricoul Astrei Giurgiu

Cu Astra Giurgiu a obținut singurele titluri din carieră

Constantin Budescu a obținut singurele trofee din carieră în perioada în care a evoluat pentru Astra Giurgiu. Mijlocașul a câștigat Cupa României în sezonul 2013-2014, Supercupa României în sezonul 2014-2015 și titlul de campion al României în sezonul 2015-2016. Pe vremea când evolua la FCSB, Budescu a primit titlul de „Fotbalistul român al anului” în anul 2017. În Casa Pariurilor Liga 1, mijlocașul a înscris un total de 55 de goluri.

Pentru naționala României, fotbalistul a jucat în 15 meciuri pentru care a înscris 5 goluri. Cele mai importante goluri marcate de el pentru reprezentativa țării noastre au fost cele două cu Insulele Feroe din calificările pentru Euro 2016. Chiar dacă România a evoluat la Campionatul European din Franța, Constantin Budescu nu a mai fost inclus în lot, după ce acesta alesese să plece în liga a doua din China.

  • 4.000.000 de euro este cota de piață a lui Constantin Budescu, conform Transfermarkt