News

Cât de crud a fost Cătălin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu! I-a lăsat cenușa la crematoriu, după incinerare

31.03.2019 | 23:44
Cenusa Zinei Dumitrescu a fost abandonata de fiul sau la crematoriu

După ce și-a abandonat mama într-un azil, fiul Zinei Dumitrescu a abandonat acum chiar și cenușa regretatei creatoare de modă! Informația a apărut recent în spațiul public! Se pare că fiul Zinei Dumitrescu, Cătălin Negreanu, a abandonat urna cu cenușa mamei sale la crematoriu.

Cenușa Zinei Dumitrescu, abandonată de fiul ei la crematoriu

Bărbatul are timp să se răzgândească! Un an de zile este ținută cenușa la crematoriu, iar pentru ridicarea acesteia este nevoie să se înainteze o cerere. Reprezentanții crematoriului spun că până acum nu a fost depusă nicio cerere pentru recuperarea cenușei regretatei creatoare de modă Zina Dumitrescu.

Cătălin Negreanu i-a mâncat mamei sale întreaga averea. S-au dus toate bijteriile scumpe, blănurile, casele, terenurile și chiar autoturismele fostei creatoare de modă. Totul a fost risipit fără nicio ezitare. Mai mult, se pare că fiul Zinei Dumitrescu a și părăsit România deoarece locuiește în afara granițelor țării.

Cenusa Zinei Dumitrescu abandonata
Vedetele sunt in stare de soc, dupa ce au auzit ca Cenusa Zinei Dumitrescu a fost abandonata

Cătălin Negreanu are la dispoziție un an să ridice urna cu cenușa mamei sale de la crematoriu

Vedetele care au fost practiv crescute de Zina Dumitrescu s-au făcut foc și pară atunci când au aflat că „Mama Zina”, cum o numeai ei pe creatoarea de modă nu a fost înmormântată creștinește.

Manechinele lansate de Zina Dumitrescu sunt în doliu! Acestea i-au adus un ultim omagiu celei care a fost Mama Zina pentru ele. Fostele modele au creat un adevărat altar în fața Casei de modă Venus, unde Zina Dumitrescu a creat mii de creații, unde au avut loc cele mai faimoase prezentări de modă.

Fetele Zinei Dumitrescu au depus coroane și lumânări în fața casei de modă. ”Ce a putut să-i facă Zina Dumitrescu fiului ei, s-o urască în halul acesta. Acest băiat, nu știu cu cine seamănă, deoarece mama lui era o femeie care iubea pe toată lumea, care s-a purtat atât de frumos cu toată lumea, cu modelele ei. Nu știu de ce s-a răcit așa de mama lui”, a declarat Saveta Bogdan.