News

Cum s-a sinucis olandezul care a omorât-o pe Mihaela, fata din Dâmbovița. Anunțul a fost făcut de Poliția Română

Autor: Bogdan Solomon | 23.09.2019 | 18:11
Cum s-a sinucis olandezul care a omorât-o pe Mihaela, fata din Dâmbovița. Anunțul a fost făcut de Poliția Română
Criminalul fetiței de 11 ani din Dâmbovița s-a sinucis. Sursa foto: adevarul.ro

Cetățeanul olandez acuzat că a ucis-o cu bestialitate pe Adriana Mihaela, fetița de 11 ani din Dâmbovița, s-a sinucis în cursul zilei de luni, 23 septembrie. Anunțul a fost făcut de Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române, care a precizat că bărbatul în vârstă de 47 de ani s-a aruncat în fața unui camion. Bărbatul fusese dat în urmărire generală, după ce plecase în țara natală, în cursul zilei de vineri.

Suspectul s-a sinucis în Olanda, aruncându-se în fața unui camion

„Mi-a fost transmis de ofițerul de legătură al Poliției Române la Amsterdam că suspectul, cetățean olandez, s-a aruncat în fața unui camion. Este victima unui accident, nu știm dacă s-a sinucis sau a fost un accident. În urma activităților investigative desfășurate începând de vineri seara, sâmbătă seara, în urma analizei unui volum foarte mare de imagini de la camerele din zonă, nu numai camerele din comuna Gura Șuții, ci și din comunele învecinate, în jurul orelor 19.00, am rămas pe ipoteza unei mașini suspecte.

La ora 19.00 a fost identificat că cel care a folosit mașina este un cetățean olandez. La acea oră era în drum înspre Amsterdam. În jurul orei 19.50 s-a luat legătura cu el pentru a ne confirma dacă a fost în România, el nefiind în acel moment suspect sau existând vreu suspiciune. ne-a confirmat că a fost în România, că se află în aeroport și că a fost în Dâmbovița cu scopuri turistice. Din acel moment, noi am început investigațiile”, a declarat șeful Poliției Române la B1 TV.

Acesta este criminalul fetiței de 11 ani din Dâmbovița. Sursa foto: ph-online.ro
Acesta este criminalul olandez al fetiței de 11 ani din Dâmbovița. Sursa foto: ph-online.ro

Olandezul avea antecedente penale în Olanda

Totodată, Liviu Vasilescu a precizat că suspectul avea antecedente penale în Olanda, fiind cercetat pentru agresiune sexuală, violență, viol și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Ancheta în acest caz care a șocat întreaga opinie publică nu se oprește, însă, aici. De altfel, dosarul a ajuns de la Tribunalul Dâmbovița la Parchetul General, urmând ca acesta să stabilească împrejurările exacte în care a fost ucisă fetița de 11 ani.

Reamintim că Adriana Mihaela a fost găsită fără suflare la marginea unei păduri din Dâmbovița. Micuța a dispărut în cursul zilei de vineri, pe când se întoarcea de la școală, iar investigația demarată ulterior i-a condus pe oamenii legii la un cetățean olandez în vârstă de 47 de ani.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!