Pariuri sportive

Cum să câștigi la Loto Grecia Kino. Cea mai bună strategie!

01.05.2018 | 15:03
Cum sa castigi la Loto Grecia Kino Cea mai buna strategie
Cum sa castigi la loto grecia kino

Ai încercat să joci la pariuri sportive, dar sportul nu este punctul tău forte? Poate ai mai mult noroc la loto! Noi te învățăm cum să câștigi la Loto Grecia Kino, cea mai populară loterie din oferta caselor de pariuri!

Ce este Loto Grecia Kino 20/80

Grecia Kino este un joc tip loterie. Se extrag 20 de bile, din 80, iar extragerile au loc din cinci în cinci minute. Astfel, afli imediat dacă ești sau nu câștigător.

Cum se joacă la Loto Grecia Kino 20/80

Se poate juca un singur număr, iar biletul tău poate conține până la 10 numere. Pentru un singur număr pariat, cota ajunge la 3,80, iar pentru 10, acesta poate ajunge la 50 de mii de lei sau poate și mai mult, depinde de suma maximă care poate fi jucată la fiecare casă de pariuri.

Statistici Loto Grecia Kino

Găsește combinația de numere care s-a repetat cel mai des în ultimele 10-20 de extrageri, apoi joacă 5 sau 10 extrageri consecutive cu un sistem 4/6, 5/8, 6/10.

Cum să câștigi la Loto Kino (Loto Grecia)

Numere norocoase Loto Grecia Kino

Experții în loteria Grecia Kino au făcut topul celor mai norocoase numere, care sunt extrase cel mai des. Printre acestea, se regăsesc numerele 3, 10, 22, 35, 41, 66, 73 și 80.

Combinații câștigătoare și probabilități matematice la Loto Grecia Kino

Schemele reduse sunt variante desfăşurate de numere, realizate pe baza unor algoritmi matematici. Numărul mare de variante posibile din cadrul unui sistem de numere este redus prin aceşti algoritmi. Tocmai de aceea schemele reduse asigură un câştig minim, daca este îndeplinită condiţia iniţială. Există sute de scheme de câștig și pentru Loto Italia Keno.

Exemplu: dacă se joacă un sistem 5/10, se vor juca toate combinaţiile posibile de 5 numere dintr-un total de 10: deci 252 de combinaţii posibile. O schemă redusă cu 5 numere combinate din 10 numere reduce numărul variantelor de joc la 14. Astfel, dacă se impune condiţia minimă de a fi extrase 5 numere din cele 10 alese şi dacă joci 14 variante, vei avea asigurată cel puţin o variantă câştigătoare de 4/5, indiferent de ce numere vor ieşi din cele 10 alese.

O altă metodă care a dat roade pentru unii a fost utilizarea schemei Martingale, care presupune dublarea sumei pariate. Se poate paria pe un singur număr, cota fiind de 3,80. Astfel, se pleacă de la 2 lei, suma minimă admisă și se dublează până când numprul ales de tine este extras. La final, vei descoperi că tocmai ce ți-ai dublat banii. Atenție! Dacă numărul ales de tine nu iese curând, se pot pierde sume foarte mari de bani!

Unde poti urmari LIVE tragerea si rezultatele Loto Grecia Kino 20/80

Extragerile la Loto Grecia Kino pot fi urmărite live, la fiecare 5 minute, AICI! Nu trebuie să vă faceți cont sau să dați date personale de niciun fel.

Case de pariuri la care poți juca la Loto Grecia Kino

Grecia Kino a devenit una dintre cele mai populare loterii din România. În prezent, toate casele de pariuri au în ofertă și Grecia Kino. Se poate paria online, dar și offline.

Tags: