Sporturi

Cum se distrează Simona Halep la Sydney! Fotografiile publicate pe reţelele de socializare de liderul mondial

04.01.2019 | 11:00
Cum se distreaza Simona Halep la Sydney Fotografiile publicate pe retelele de socializare de liderul mondial

Cum se distrează Simona Halep la Sydney înainte de începerea turneului. Liderul mondial din WTA profită din plin de zilele rămase până la primul său meci în circuit din 2019 şi se distrează pe cinste în spiritul australian. Simona Halep a fost alături de mama sa şi de întreaga echipă la grădina zoologică din Sydney, acolo unde-şi va începe drumul în noul sezon competiţional.

Sportiva noastră a făcut furori pe reţelele de socializare cu cele câteva fotografii făcute publice pentru fani. Ea a hrănit un cangur şi a făcut selfie cu un urs koala. Regretul său? Să nu a putut ţine în braţe un exemplar pufos din această specie. “Astăzi a fost pentru prima dată când m-am aflat atât de aproape de ei. Am fost puţin speriată, dar ştiu că ei nu fac nimic rău sau periculos. Sunt foarte fericită să pot vedea aceste animăluţe”, a declarat Simona după vizita la grădina zoologică.

Liderul mondial din WTA s-a distrat de minune la grădina zoologică din Sydney

Simona a început deja antrenamentele în Australia, iar în această seară îşi va afla traseul virtual până în ultimul act al competiţiei. La Sydney, Simona va avea adversare pe măsură, cu adevărat periculoase, cărora speră să le ţină piept. Din Top 10 WTA, vor mai fi prezente Angelique Kerber, locul 2 WTA, Naomi Osaka, locul 5 WTA, Sloane Stephens, 6 WTA, Petra Kvitova, 7 WTA, Karolina Pliskova, 8 WTA, Kiki Bertens, 9 WTA, şi Daria Kasatkina, 10 WTA.

“Am pornit la drum, sper să fie bine. A fost o vacanță foarte lungă, a fost foarte bine, dar trebuie să o iau la drum și să mă motivez foarte bine pentru noul an”, a spus Simona la plecarea din aeroportul Henri Coandă. Turneul la care Simona va participa pentru prima dată în 2019 se desfăşoară în perioada 7-12 ianuarie şi este dotat cu premii în valoare de 823,000 de dolari.

Mihaela Buzărnescu s-a fotografiat şi ea cu ursul koala

Mihaela Buzărnescu a pierdut în primul tur la Brisbane în faţa ucrainiencei Lesia Tsurenko, iar acum este deja la Hobart, acolo unde va evolua în săptămâna următoare. Sportiva noastră a vizitat şi ea grădina zoologică din Hobart, acolo unde a avut parte de o zi cu adevărat de neuitat, aşa cum chiar ea ne mărturiseşte pe contul personal de Twitter.

Mihaela Buzărnescu la Hobart