Fotbal intern

Cum se menține Pițurcă în formă la 62 de ani! Aleargă prin pădure

09.08.2018 | 15:49
Cum se menține Piturcă în formă! Fostul selecționer aleargă în fiecare zi

Cum se menține Pițurcă în formă! Fostul selecționer al echipei naționale nu se abate niciodată de la programul său. Ajuns la 62 de ani, Pițurcă a reușit să-şi păstreze fizicul unui fotbalist în activitate. Paparazzi FANATIK l-au surprins pe Pițurcă la alergare, în pădurea Băneasa. De altfel, antrenorul iese la jogging în fiecare zi și are și un ritual aparte pentru a se păstra în formă.  Aleargă cu ochelarii de vedere la ochi și o face preț de 5-5 kilometri.

Pentru că acum fac tot ceea ce nu îmi plăcea să fac atunci când jucam. O jumătate de oră de gimnastică dimineaţa şi încă 30 de minute seara. Zilnic. Alegarea nu lipseşte nici ea. În fiecare zi alerg până la 5-6 kilometri. Cu toate acestea, cea mai importantă este alimentaţia. Dacă într-o anumită zi ratez alergarea, în ce priveşte mâncarea nu mă abat de la ceea ce este indicat să mănânc, a declarat Victor Pițurcă

Cum se menține Piturcă în formă!

Fostul selecţioner al României a vorbit despre foştii săi elevi, retraşi din activitate acum, care au probleme cu kilogramele în plus şi spune că le atrage atenţia acestora cu privire la fizicul lor:

“Eu îi mai cert în particular când mă văd cu ei, dar asta e viaţa”, a declarat Victor Piţurcă pentru Telekom Sport.

Victor Piţurcă, neschimbat

Întrebat care este secretul formei sale, Victor Piţurcă a glumit, refuzând să-l divulge: “Nu pot să-l spun. Costă foarte mult”, a spus “Piţi” pentru aceeaşi sursă. Fostul selecționer este acum liber de contract, după despărţirea de Al Ittihad, din iulie 2016, echipă la care a plecat direct de pe banca echipei naţionale a României, înainte de EURO 2016. De altfel, Pițurcă și-a păstrat o cotă excelentă în zona arabă de unde a primit de curând o ofertă care pe mulți dintre antrenorii de la noi i-ar fi făcut să semneze pe loc. Victor Pițurcă a refuzat însă un salariu de 1,5 milioane de dolari și a precizat că dacă o să mai plece vreodată din țară o va face doar pentru o propunere ieșită din comun. FANATIK.RO a aflat că acesta a declinat oportunitatea de a o pregăti pe Baniyas SC, din prima ligă din Emiratele Arabe Unite.

Perioada de la Ittihad, trambulină spre petrodolari!

De altfel, propunerea era pentru două sezoane, cu un salariu anual de 1,5 milioane de dolari. Mai mult, șeicii erau dispuși să îi plătească lui Victor Pițurcă un staff compus din șapte oameni, aleși personal de fostul selecționer, și să îi achite o chirie de peste 20.000 de dolari, lunar, pentru o vilă superbă pe malul mării. Pe lângă aceste avantaje personale, românul urma să aibă și un buget de 5 milioane de dolari pentru transferul a doi fotbaliști străini de calitate, cu care să își poată atinge obiectivul, clasarea în prima jumătate a ierarhiei. Cu toate că oferta era una extrem de generoasă, Victor Pițurcă a refuzat-o fără ezitare: “E prea mic salariul! Vreau dublu! Pentru o sumă mai mică nu voi semna cu nici o echipă”, le-ar fi transmis antrenorul arabilor.

3 mandate a avut Victor Pițurcă în fruntea naționalei României de seniori