Simona Halep

Cum se recuperează Simona Halep! Când crede fostul ei kinetoterapeut că va reveni liderul mondial pe teren!

29.11.2018 | 22:34
Simona Halep e ]n grafic cu recuperarea, crede fostul ei kinetoterapeut

Dragoș Luscan, fostul kinetoterapeut al Simonei Halep, este optimist în ceea ce privește revenirea româncei la nivel înalt. Liderul mondial WTA este în plin proces de recuperare după accidentarea la spate din acest an. Fostul ei kinetoterapeut spune că pauza aceasta era inevitabilă. “Repausul ajută considerabil la refacerea ţesuturilor. Simona ştie de această problemă la spate de mai mult timp şi lucrează permanent să se trateze”, a declarat Dragoş Luscan pentru Sport Total FM.

Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc și anul acesta a fost nevoită să se retragă de la turneul de la Moscova, dar și de la Turneul Campioanelor de la Singapore. Chiar și cu această pauză forțată de accidentare, Halep a încheiat anul pe prima poziție a clasamentului mondial. Mai mult românca e lider și la bani, încasând în acest an 7.400.000 de dolari.

Recuperarea Simonei Halep merge bine! “E mai bine pregătită decât orice fotbalist român!”

Simona Halep a reînceput pregătirea la sală, iar fostul ei kinetoterapeut, spune că românca o să ajungă repede la forma cu care ne-a obișnuit. “Simona Halep este mai bine pregătită decât orice fotbalist român! Eu cred că o să-şi revină curând după accidentare.”, a spus Dragoș Luscan.

Simona Halep și cel mai prețios trofeu cucerit până acum, Roland Garros 2018

După despărțirea de antrenorul Darren Cahill, au apărut zvonuri că Halep ar căuta un alt antreor, dar românca a clarificat repede lucrurile. “Sunt încă în vacanţă, m-am gândit, dar nu voi avea antrenor perioada următoare, vreau să merg singură la nişte turnee şi să văd cum va fi. Mă simt bine, am jucat de două, trei ori, nu am avut dureri, dar nu am jucat la un nivel maxim. Sper să fiu bine şi să nu mai am dureri”, a declarat jucătoarea de tenis, care miercuri a fost făcută cetățean de onoare al orașului Călărași, eveniment la care Halep a și dansat pe scenă pe o melodie specifică comunități aromâne.

  • 56 de săptămâni are Simona Halep petrecute pe prima poziție a clasamentului WTA