Fotbal international

Cum şi-a bătut joc Pele de naţionala lui Leo Messi: “Era 1-0”

25.06.2018 | 14:14
Cum sia batut joc Pele de nationala lui Leo Messi Era 10

Fostul star al Braziliei din anii 1958-1970, Pele, şi-a bătut efectiv joc de naţionala lui Leo Messi într-un interviu acordat după ce naţionala Argentinei a fost umilită de Croaţia, care a învins-o cu 3-0. Pele nu a avut niciodată o relaţie bună cu marii rivali ai brazilienilor care au fost mereu argentinienii, însă modul în care vede Argentina de la acest turneu final este motiv de batjocură din partea celui despre care se spune că ar fi cel mai mare jucător din istorie.

Pele a fost întrebat dacă Brazilia anilor 70 ar fi putut învinge Argentina lui Leo Messi, o întrebare care, în mod normal, nu putea avea un răspuns pozitiv, însă brazilianul a răspuns fără să ezite: “Da, i-am fi bătut”. Surprins a fost şi reporterul, care a plusat, întrebând cu ce scor ar fi învins generaţia lui Pele, campioană mondială în 1970, în Mexic. “1-0 ar fi fost scorul” a răspuns pe loc Pele, Iar motivaţia de ce numai 1-0 nu mai are nevoie de nici un comentariu: “Pentru că acum avem 75 de ani!”

Cum şi-a bătut joc Pele de naţionala Argentinei. Messi şi compania, cu spatele la zid

Brazilia are patru puncte la actualul turneu final al Campionatului Mondial, dar nu a făcut un joc strălucit. În schimb, Argentina e obligată să câştige ultimul meci din grupa D în faţa Nigeriei, orice alt rezultat însemnând eliminarea pentru echipa lui Leo Messi, care are doar un punct, egalul cu Islanda, meci în care Messi a ratat un penalty.

Pele și-a bătut joc de Argentina lui Messi. E convins că generaţia lui ar bate Argentina de acum. Pele are trei tltluri mondiale, 1958 şi 1970 jucate efectiv, 1962 doar primele meciuri, fiind accidentat
Pele și-a bătut joc de Argentina lui Messi. E convins că generaţia lui ar bate Argentina de acum