News

Cum trăieşte Elena Udrea în Costa Rica! S-a fotografiat alături de familie

10.05.2019 | 10:53
Cum trăieşte Elena Udrea în Costa Rica!

Elena Udrea este departe de probleme, dar și de România. Fostul ministru al Turismului a trecut printr-o cumpănă care i-a schimbat viața. Fosta blondă de la Cotroceni trăiește intens fiecare minune pe care viața i-o oferă, este sprijinită de partenerul ei, Adrian Alexandrov, se ocupă împreună de fetița lor cu ochii ca marea, iar iubirea lor devine din ce în ce mai puternică.

Cum trăieşte Elena Udrea în Costa Rica! Fostul ministru al Tursimului sclipește alături de familia sa

Deși Udrea a primit o pedeapsă de șase ani cu executare în România, cei doi se bucură de o viață fericită și însorită, în Costa Rica. Alexandrov a făcut eforturi pentru a fi alături de Elena în tot timpul petrecut în închisoare ajutând-o să treacă peste probleme, iar un motiv în plus a fost și micuța lor. De altfel, fericiți pentru că se pot bucura de viață împreună, la fiecare ieșire se pozează și postează pe rețelele de socializare.

Îmbrăcați lejer, cei 2 sclipesc de mândrie alături de fiica lor, Eva Maria, care a împlinit acum câteva zile șapte luni. Elena Udrea a povestit cum a ajuns să-și numească micuța astfel: „O cheamă Alexandrov Eva Maria. Maria a fost ușor de decis, îi promisesem Sfintei Fecioare că îi va purta numele, dacă îmi salvează măcar un copil și dacă va fi fetiță.

Cum trăieşte Elena Udrea în Costa Rica!
Fotografia postată de Adrian Alexandrov în mediul online
Sursa foto: instagram.com

”Eva a venit ca o revelație”

În ciuda tuturor prezicerilor, cum că va fi băiat, atunci am știut că va fi față. În plus, e și numele mamei mele, care este în culmea fericirii că va deveni bunică, în sfârșit. Deja îi cumpără rochițe și pantofiori. Eva a venit ulterior, ca o revelație. Se și potrivește cu cel de familie, pentru că va purta numele tatălui ei. Eva Maria are o rezonanță biblică puternică, ceea ce cred din nou că nu este întâmplător”, a povestit fostul ministru al Turismului.

Tags: