News

Cum va fi vremea până pe 1 august. ANM anunță ce valori vor indica termometrele

Autor: Alexandru Năstase | 17.07.2019 | 17:44
FANATIK îți prezintă vremea pe regiuni. Sursa foto - facebook

FANATIK îți spune cum va fi vremea până pe 1 august, în condițiile în care temperaturile au fost deja unele destul de neobișnuite pentru luna aceasta.  Până acum am avut ploi torențiale, inundații în Moldova și nori negri cum nu s-au mai văzut demult în această perioadă în România. Sunt însă și vești bune de la meteorologii ANM: în weekendul următor vor fi din nou temperaturi de peste 30 de grade, normale pentru această parte a anului.

Cum va fi vremea până pe 1 august

Este mai rece decât ar fi normal pentru această perioadă, iar meteorologii ANM nu mai contenesc să emită avertizări de ploi în averse. Avem mai mereu ”cod portocaliu” pentru județele Constanța și Buzău și ”cod galben” în județele Teleorman, Cluj, Bistrița-Năsăud, Mureș, Galați, Tulcea. FANATIK îți prezintă acum vremea pe regiuni până la finalul lunii. Astfel, este bine de știut că meteorologii ANM spun că vom avea temperaturi considerate normale pentru această lună.

Vremea în Banat și Crișana
Se va încălzi treptat, de la 24 de grade, în weekend vor ajunge la 33 de grade. Vremea se va menține călduroasă, cu maxime între 30 și 32 de grade la orele prânzului. Vor fi condiții de instabilitate atmosferică după data de 24 iulie.

Vremea în Transilvania
Temperaturile vor urca de la o zi, la alta, de la 20 de grade, la 30 de grade. Între 23 și 28 iulie, vor fi condiții de averse, după-amiaza.

Cum va fi vremea până pe 1 august. Vremea
FANATIK îți spune cum e vremea până pe 1 august. Sursa foto – facebook

ANM anunță ce valori vor indica termometrele

Vremea  în Maramureș
Se încălzește, de la 22 de grade, la 31 de grade în weekend. Până pe 28 iulie, nu vor fi schimbări majore. Vor fi condiții de averse pe 15 și 16 iulie, apoi în perioada 22 – 28 iulie.

Vremea în Moldova
Zilele acestea vor fi mai răcoroase, cu 21 – 28 de grade. Se va încălzi treptat, astfel încât în weekend sunt prognozate 29 – 30 de grade. Probabilitatea producerii unor fenomene meteo va fi scăzută, cu excepția intervalelor 15 – 17 iulie și 24 – 28 iulie.

Vremea în Dobrogea
De la 24 de grade, temperaturile vor urca la 30 – 31 de grade după 21 iulie. Vor fi condiții reduse pentru averse, cele mai expuse zile vor fi 15 – 17 iulie și 24 – 28 iulie.

Vremea  în Muntenia și Oltenia
Se încălzește de la o zi, la alta, de la 24 de grade, la 33 de grade în weekend. Vor fi condiții de averse în zilele de 15 – 16 iulie, apoi între 24 și 28 iulie.

Vremea la munte
Se va încălzi treptat, de la 14 grade, la 20 de grade în weekend, iar minimele vor urca de la 6, la 12 grade. Vor fi fenomene meteo aproape în fiecare după-amiază

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!