Fotbal intern

Cum a venit îmbrăcată cea mai sexi susţinătoare a FC U Craiova la derby-ul cu Bechet!

Cea mai sexi sustinatoare a FC U Craiova. Echipa lui Adrian Mititelu se bucură de sprijinul suporterilor din Peluza Sud 97, iar ultraşii din Bănie fac spectacol în Liga 4 meci de meci. Astfel,...
16.09.2017 | 17:02
Cum a venit imbracata cea mai sexi sustinatoare a FC U Craiova la derbyul cu Bechet

Cea mai sexi sustinatoare a FC U Craiova. Echipa lui Adrian Mititelu se bucură de sprijinul suporterilor din Peluza Sud 97, iar ultraşii din Bănie fac spectacol în Liga 4 meci de meci. Astfel, aproximativ 1000 de fani ai lui FC Universitatea Craiova s-au deplasat vineri dimineaţă la Bechet acolo unde elevii lui Nicolo Napoli au întâlnit în meciul derby din runda 6 FC Stiinţa Bechet, formaţia care avea tot 15 puncte atât cât strânseseră şi cei de la FC U.

Însă în rândul suporterilor FC U şi-a făcut apariţia la meciul de la Bechet şi o susţinătoare a echipei lui Adrian Mititleu cea care a acaparat imediat privirile ultraşilor veniţi din Bănie datorită echipamentului sexi pe care l-a purtat la acest meci. Cosmina Gabriela este cunoscută de mult timp ca o fană îmfocată a lui FC U, iar de când Adrian Mititelu a înscris echipa în Liga 4 aceasta nu a pierdut nici un meci al favoriţilor fie că a fost vorba de partidele de pe teren propriu sau cele din deplasare.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

FC U Craiova a făcut spectacol pe teren!

Dacă în tribune spectacolul a fost garantat încă de la apariţia la stadion a celor din Peluza Sud 97, de spectacolul din teren s-au ocupat elevii lui Nicolo Napoli cei care în minutul 25 conduceau deja cu scorul de 3-0. Partida s-a încheiat 4-1 pentru FC universitatea Craiova, iar golurile alb-albaştrilor au fost reuşite de Bălan 2, Cârstea şi Luică. La acest meci leii din Bănie nu s-au putut baza pe căpitanul Andrei Preda. Cel poreclit în rândul suporterilor Goagoaşă este în continuare indisponibil după ce s-a operat acum două săptămâni la picior.

FC Universitatea Craiova are ca obiectiv promovarea în Liga 4, iar Adrian Mititelu încearcă în următoarea perioadă să dea şi o mare lovitură pe piaţa transferuriloe. Patronul lui FC U speră să îl convingă pe Florin Costea să semneze cu echipa sa deşi elevii lui Nicolo Napoli evoluează acum în al patrulea eşalon din România. Fostul atacant al Universităţii Craiova s-a aflat pentru două luni în Cipru acolo unde a jucat în partide amicale pentru o echipă din Liga II.

In galerie Foto poze cu susţinătoarea FC U!