Fotbal intern

Cupluri din lumea sportului din România: fotbalul nu leagă doar relaţii de joc! Cu cine are o idilă fata lui Şumudică

13.01.2019 | 22:25
Fata lui Marius Şumudică se iubeşte cu Marco Dulca

Cea mai nouă idilă din lumea sportului românesc are legătură cu doi antrenori care au avut un cuvânt de spus în fotbalul nostru: Marius Șumudică (Al Shabab) și Cristi Dulca. Antrenorul care a câștigat titlul cu Astra Giurgiu se mândește cu fiica lui, Sarah, iar tânăra în vârstă de 19 ani a reușit să îl cucerească pe Marco Dulca (fiul fostului „căpitan” al lui Rapid), care joacă acum în Anglia, la Swansea U23.

Surse din anturajul celor doi susțin că mezina familiei Șumudică i-a intrat sub piele tânărului fotbalist care a reușit calificarea la EURO 2019 cu echipa națională a României U21, iar cei doi nu se feresc să își arate sentimentele pe paginile de socializare.

Cupluri din lumea sportului din România: idilă între Sarah şi Marco

Sarah Șumudică este foarte activă pe Instagram, acolo unde postează zilnic fotografii. Cel mai recent, tânăra a participat la o prezentare de modă de la „Bucharest Fashion Week”, acolo unde a purtat ţinutele create de designerul vestimentar Laura Olteanu. A făcut senzaţie cu o fustă scurtă şi transparentă, prin care se vedea lenjeria intimă, iar Marco Dulca nu s-a ferit să îşi arate admirația. Internaționalul U21 i-a lăsat fiicei lui Marius Şumudică comentarii din care nu lipsesc inimioarele, iar Sarah i-a „pasat” iubirea înapoi. Deşi Sarah stă în Bucureşti, iar Marco în Swansea şi Cluj Napoca, surse din anturajul celor doi cred că idila dintre cei doi poate avea viitor.

Marco Dulca e văzut ca o mare speranţă a fotbalului românesc
Marco Dulca e văzut ca o mare speranţă a fotbalului românesc

Fata lui Stoican, cucerită de un… Burlac(u)

O altă relaţie amoroasă care are legătură cu lumea fotbalului, dar şi cea a handbalului, a înmugurit între Lorena, fiica lui Flavius Stoican, handbalistă la SCM Craiova şi Andrei Burlacu, atacantul echipei U Craiova, proaspăt împrumutat la Poli Iaşi. Cei doi trăiesc o poveste de iubire de aproape un an, iar sentimentele dintre ei sunt atât de puternice încât au decis să îşi facă relaţia cunoscută. Internaţionalul român U21 a pus ochii pe fiica antrenorului de la Poli Iaşi în momentul în care aceasta a fost invitată alături de echipa SCM Craiova la meciurile oltenilor din Liga 1 Betano. Și a „atacat-o” cu pressing intens! În momentul în care Lorena a decis să îi acorde o şansă lui Andrei Burlacu, ea terminase relaţia pe care o avea tot cu un fotbalist, Valentin Gheorghe, de la Astra Giurgiu. Interesant este că, în următoarele luni, Burlacu va fi antrenat chiar de tatăl iubitei sale, Flaviu Stoican, după ce a fost împrumutat de Craiova în Moldova. 

Lorena Stoican şi Andrei Burlacu formează deja un cuplu bine sudat
Lorena Stoican şi Andrei Burlacu formează deja un cuplu bine sudat

Lorena Balaci şi Eugen Trică, divorţ după 17 ani de căsnicie

Lorena, fiica multregretatului Ilie Balaci, l-a cunoscut pe Eugen Trică, acum oficial la CFR Cluj, în perioada când acesta era jucător activ. Chiar dacă cei doi au împreună doi băieţi, talentați la muzică și… fotbal, evident, Lorena a decis să renunţe la tot şi a luat-o de la capăt în 2015. Ruptura dintre cei doi a venit ca un şoc în lumea fotbalului românesc, mai ales că toţi apropiaţii credeau că sunt cuplul perfect. Mai mult, Lorena a decis să renunţe la numele Trică şi să revină la cel de dinaintea căsătoriei. „Eu am fost cea care a spus gata. La început, cred că nici el nu a crezut. Cumva ne-am pierdut pe noi. Am fost foarte implicaţi în viaţa de familie, cu copii, cu greutăţi, cu probleme, cu dus copiii la şcoală, noi ne-am pierdut pe noi”, spunea Lorena, foarte activă pe facebook cu sfaturi pentru rezolvarea problemelor sufletești.

Lorena Balaci şi Eugen Trică au ales să divorţeze
Lorena Balaci şi Eugen Trică au ales să divorţeze

Luana Rednic, relaţie scurtă cu Gicu Grozav

Luana Rednic a devenit un personaj important în fotbalul românesc, dar să ne amintim că fiica antrenorului de la Dinamo Bucureşti a avut o legătură mai strânsă tocmai cu un fotbalist dat recent afară de „tăticu’” de la echipa din Șoseaua „Ştefan cel Mare”. În perioada când Gicu Grozav era sub contract cu Standard Liege, a cunoscut-o pe Luana prin intermediul unui fizioterapeut. Relaţia dintre cei doi nu a fost una de durată și au decis să pună punct în momentul în care internaţionalul român s-a transferat de la echipa din Belgia la Petrolul Ploiești. Luana a trecut rapid peste despărţirea de Gicu Grozav şi s-a aruncat în braţele jucătorului de tenis Victor Cornea, sportivul preferat al președintelui Klaus Iohannis, alături de care a fost fotografiat pe terenul de tenis în urmă cu un an.

Luana Rednic şi-a găsit alt iubit după despărţirea de Gicu Grozav
Luana Rednic şi-a găsit alt iubit după despărţirea de Gicu Grozav

„Gicu a fost prieten cu Luana, s-au întâlnit prin intermediul unui fizioterapeut din Liege, amic cu fiica mea”

Mircea Rednic.

„Fata mea este model, cum spune un cântec, dar fata mea este model pentru alte modele, asta vreau să spun, este un model de comportament decent și de familie”

Marius Șumudică

20 de ani are Sarah, fata lui Marius Șumudică