Fotbal intern

“Curelea şi Ferfelea nu cred că se mai pot impune în echipă”

Directorul tehnic al formaţiei CS U Craiova, Sorin Cârţu a dezvăluit într-o conferinţă de presă că lui Curelea şi lui Ferfelea le va fi greu să se mai impună în Bănie atît timp cît ei...
11.02.2015 | 14:37
Curelea si Ferfelea nu cred ca se mai pot impune in echipa

Directorul tehnic al formaţiei CS U Craiova, Sorin Cârţu a dezvăluit într-o conferinţă de presă că lui Curelea şi lui Ferfelea le va fi greu să se mai impună în Bănie atît timp cît ei au ratat perioada de pregătire din Turcia. “Am atins tot ce ne-a interesat în perioada de cantonament. Sper că la primul meci din retur noi să fim cît mai aproape de valoarea unui partide oficiale. După perioada de transferuri am mai cîştigat 3-4 jucători. Sînt bucuros că Dumitraş a marcat din acel corner pentru echipa naţională. E bine pentru moralul lui, mai ales că a venit recent la noi şi îi trebuie o perioadă de acomodare. Şi Briceag s-a mişcat bine la noi în cantonament.”

“Curelea este accidentat, dar are şi nişte probleme contractuale. La fel se întîmplă şi cu Ferfelea. Oricum ei au mari probleme să se mai impună în echipă, deoarece nu au făcut perioada de pregătire cu noi în Turcia.  Mă uit şi eu la fotbaliştii aştia tineri. Toţi se bat cu pumnul în piept că vor în strinătate, dar cînd se duc afară nu şti cum să se întoarcă mai repede în ţară. Se plîng la mame ba că nu au cîrnaţi, ba că nu au fasole şi hop imediat acasă. Asta e starea fotbalului nostru. În Bănie noi am vrea să promovăm fotbaliştii olteni, dar din 2011 şi pînă acum fiecare a plecat pe unde a putut din cauza faptului că nu am mai avut echipă în prima ligă. Pintilii ar fi fost bun pentru noi, dar am auzit că se duce la Tg Jiu”, a încheiat Cârţu.