Fotbal intern

Curg ofertele pentru George Țucudean: „Avem mai multe propuneri. Nu iese fum fără foc”

09.01.2019 | 22:54
Curg ofertele pentru George Tucudean Avem mai multe propuneri Nu iese fum fara foc

George Țucudean, fotbalistul român al anului 2018, ar putea pleca de la CFR Cluj în această iarnă, președintele Daniel Stanciu recunoscând că pe adresa clubului au venit mai multe propuneri concrete. 

Una dintre echipele care îl doresc pe Țucudean este formația franceză Nantes, acolo unde activează și Ciprian Tătărușanu. De altfel, Stanciu nu a infirmat vestea, spunând că informația apărută în presa din Hexagon este una reală.

Totuși, ardelenii nu ar vrea să se despartă prea ușor de golgheterul lor, o astfel de situație lăsându-i doar cu Omrani în avanposturi, fotbalist ce nu a marcat prea multe goluri în ultima perioadă.

Curg ofertele pentru George Țucudean

George Țucudean a marcat zece goluri în acest sezon
George Țucudean a marcat zece goluri în acest sezon

”Există interes pentru Țucudean, dar interesul clubului este ca Țucudean să rămână. Vom lua în calcul doar o ofertă bună pentru club și pentru jucător. Există mai mult decât discuții pentru el. Își dorește să plece într-un campionat în care să rămână în atenția echipei naționale. Azi am vorbit cu el.

Avem mai multe oferte și mult mai multe discuții, dar nu luăm în calcul despărțirea de Țucudean. Dacă va veni o ofertă foarte bună, există varianta despărțirii. Dacă a apărut în Franța, nu iese fum fără foc”, a spus Daniel Stanciu în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

În 21 de meciuri oficiale jucate pentru CFR Cluj în actuala stagiune, Țucudean a marcat zece goluri și a oferit două assist-uri. Țucudean a reușit să-și treacă în palmares trei titluri de campion cu trei echipe diferite: FCSB, Viitorul și CFR Cluj. Are în CV totodată două Cupe ale României și două Supercupe ale României.

Cota de piață a lui George Țucudean în momentul de față este de trei milioane de euro.