Fotbal intern

Dan Alexa, antrenor la Dinamo? Prima reacţie a tehnicianului

22.09.2018 | 11:35
Dan Alexa antrenor la Dinamo Prima reactie a tehnicianului
ADVERTISEMENT

Florin Bratu este ca şi demis de la Dinamo Bucureşti, după înfrângerea cu Poli Iaşi, scor 0-1, iar Dan Alexa este unul dintre favoriţii să îi ia locul tehnicianului pe banca echipei din Ştefan cel Mare. Acesta a oferit şi o primă reacţie în acest sens.

Dan Alexa spune că nu au existat discuţii între el şi oficialii dinamovişti: “Pe mine nu m-a contactat absolut nimeni. Nu ştiu absolut nimic de Dinamo decât din presă. Mă simt foarte bine aici, am mai avut aceeaşi discuţie în iarnă. Nu a fost niciun fel de discuţie, doar zvon. Absolut doar zvon! Mă simt bine aici, ştiţi foarte bine, am foarte multă linişte, sunt apreciat, lucrez cu oameni de calitate la nivelul staffului tehnic, la nivelul staffului organizatoric, oameni care conduc destinele echipei oraşului, judeţului. Este greu să iei o decizie de genul ăsta dar, repet, chiar nu a fost niciun fel de discuţie. Cu mine nu a vorbit nimeni”, a spus Alexa, pentru site-ul oficial al clubului.

ADVERTISEMENT

Dan Alexa: “Mi-aş dori să fiu antrenor la Dinamo”

Cu toate acestea, Alexa nu infirmă că şi-ar dori să antreneze formaţia de pe malul Dunării: “Da, mi-am dorit să ajung la Dinamo. Mi-am dorit şi îmi doresc să antrenez toate echipele la care am jucat. Rapidul l-am antrenat, Poli Timişoara am antrenat-o”

Cu toate acestea, el nu garantează că ar putea să aibă rezultate la Dinamo şi îl laudă pe Florin Bratu: “Nu, nu pot să… Din punctul meu de vedere şi chiar sunt convins de ce spun, Bratu este un foarte bun antrenor. Cu jucători tineri, cu… acolo e un proces de reconstrucţie, s-a investit puţin la nivel de transferuri, au avut rezultate bune, vor să joace cu jucători tineri, e un proces de reconstrucţie. Pe undeva poate era normal dar, repet, Bratu mi se pare un antrenor foarte echilibrat. Deşi e prima echipă de seniori a intrat foarte bine, a avut rezultate foarte bune în play-out. Discursul lui este foarte bun, adică nu entuziasmează sau… mereu e echilibrat. Eu cred că este varianta foarte bună pentru Dinamo”. 

ADVERTISEMENT

Dunărea Călăraşi se află în prezent pe locul opt în Liga 1 Betano, cu 12 puncte. Pentru trupa lui Dan Alexa urmează meciul cu FCSB, de duminică, 23 septembrie.