Fotbal intern

Dan Alexa se teme înainte de FCSB – Dunărea Călăraşi! “Vin motivaţi după criticile lui Becali”

21.09.2018 | 18:32
Dan Alexa se teme inainte de FCSB  Dunarea Calarasi Vin motivati dupa criticile lui Becali

Dan Alexa se teme înainte de FCSB – Dunărea Călăraşi, meci care se va juca duminică, de la ora 21:00, în etapa a 9-a din Liga 1 Betano. Antrenorul formaţiei nou-promovate a prefaţat partida care se va disputa pe stadionul “Anghel Iordănescu” din Voluntari şi a susţinut că jucătorii vicecampioanei României vor intra mai motivaţi pe teren după ce au fost criticaţi de Gigi Becali.

“Poate fi un avantaj că jucăm la Voluntari, dar gândiți-vă că vin motivați, vin după criticile patronului de la finalul meciului cu CFR Cluj. Eu cred că a fost un rezultat mare. A jucat împotriva singurei rivale la titlu. Din punctul meu de vedere doar FCSB și CFR Cluj au șanse. Acum au nevoie de rezultate. Presiunea pusă săptămâna asta e în dezavantajul nostru. Vor intra foarte motivați pe teren”, a declarat Dan Alexa. La finalul meciului CFR Cluj – FCSB 1-1, Gigi Becali i-a criticat pe jucători pentru prestaţi din derby.

Dan Alexa i-a lăudat adversari înainte de FCSB – Dunărea Călăraşi

Înaintea meciului FCSB – Dunărea Călăraşi, Dan Alexa i-a lăudat pe jucătorii antrenaţi de Nicolae Dică şi a anunţat că-şi doreşte că fotbaliştii săi să fie determinaţi în partida de duminică seara“FCSB este o echipă formată din jucători de atac buni, care pot decide un joc. E favorita principală la câștigarea campionatului și pleacă favorită și în meciul cu noi, e clar asta. Îmi doresc să să compensăm prin determinare și printr-un joc exact”, a precizat Dan Alexa.

Antrenorul celor de la Dunărea Călăraşi a vorbit şi despre o posibilă plecare la Dinamo Bucureşti. Recent, FANATIK.RO a anunţat că Anamaria Prodan l-a propus pe Dan Alexa la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare, dacă Florin Bratu va fi demis. “Pe mine nu m-a contactat absolut nimeni de la Dinamo. Nu are sens să discutăm despre o plecare. Mă simt foarte bine aici. Am mai avut discuțiile astea în iarnă. Și atunci au fost doar zvonuri”, susţinut Dan Alexa.

Dan Alexa se teme înainte de FCSB - Dunărea Călăraşi, după ce jucătorii lui Dică au fost criticaţi de Becali
Dan Alexa se teme înainte de FCSB – Dunărea Călăraşi, după ce jucătorii lui Dică au fost criticaţi de Becali