News

Dan Bittman nu crede în coronavirus: „Stăm sa ne condamne niște proști la moarte”

20.10.2020 | 23:24
Dan Bittman nu crede in coronavirus Stam sa ne condamne niste prosti la moarte
ADVERTISEMENT

Solistul de la Holograf a publicat marți o postare, doar pentru prietenii săi de pe Facebook, în care se plânge de apelul transmis de autorități, prin sistemul Ro-Alert, cu privire la noile măsuri anti-pandemie din București.

Acesta a mai făcut și în trecut afirmații din care denotă faptul că nu crede în existența coronavirusului.

ADVERTISEMENT

Dan Bittman este, de asemenea, un avid fan al conspirațiilor pe această temă, conform newsweek.ro.

Dan Bittman: „Stăm să ne condamne niște proști la moarte”

Bucureştenii au primit marți mai multe mesaje RO Alert în care sunt avertizați de creşterea ratei de infectare cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Alerta l-a enervat pe Dan Bittman, care și-a exprimat nemulțumirea pe Facebook.

„Nu e de ajuns minciuna Covid, acum trebuie să suport și alertele astea penibile și mincioase pe telefon. Când ieșim băieți și fete?!”, a scris Dan Bittman pe Facebook.

Dan Bittman nu crede în coronavirus.
Dan Bittman nu crede în coronavirus. Foto: Facebook

Dan Bittman este adeptul teoriilor conspirației în ceea ce privește pandemia de coronavirus, iar acesta nu este primul mesaj public în care susține că totul e o minciună.

ADVERTISEMENT

„E foarte rău în această perioadă, dar n-am încotro. Stau acasă şi petrec timp cu familia, cu copiii mei. Respectăm şi ne supunem ordinelor.

Eu unul nu cred în asta. Cu 150 de morţi şi peste 400 de vindecaţi, asta nu-i pandemie. În 1918 a fost pandemie cu gripa spaniolă. Dar acum cred că e altceva. Tind să cred că Sorin Ovidiu Vîntu are dreptate când spune că se face un test mondial”, a declarat Dan Bittman.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, solistul de la Holograf se plângea în martie că autoritățile nu acționează cum trebuie împotriva COVID și avertiza că lucrurile vor degenera.

ADVERTISEMENT

„Eu mă conformez, sunt un tip disciplinat, dar din păcate, degeaba mă conformez pentru că văd ce se întâmplă în rest. Partea de organizare mi se pare foarte slabă și nu mă mir să apară lucruri și mai grave tocmai din această cauză.

Nu e normal să-mi scoți mie armata pe străzi în București și pe la Nădlac să intre cu sacoșele toată lumea care vrea și să plece către Suceava, Botoșani și așa mai departe”, a spus Dan Bittman.