Fotbal intern

Dan Nistor butona telefonul în a doua repriză din Poli Iaşi – Dinamo 1-0! “Ne afundăm”

21.09.2018 | 23:48
Dan Nistor butona telefonul in a doua repriza din Poli Iasi  Dinamo 10 Ne afundam

Dan Nistor a văzut a doua repriză a meciului Poli Iaşi – Dinamo 1-0 din spatele porţii apărate de Denis Rusu. Mijlocaşul dinamoviştilor a fost schimbat în minutul 46 al partidei cu Armando Cooper, după ce a fost certat de Florin Bratu în timpul primei reprize.

După ce a fost schimbat, Dan Nistor a decis să nu rămână pe banca de rezerve alături de colegii lui şi s-a dus să vadă a doua repriză din spatele porţii moldovenilor. Mijlocaşul de 30 de ani a preferat să butoneze telefonul şi a privit rar spre teren, unde colegii lui încercau să obţină un egal.   VEZI AICI VIDEO.

Ce a spus Dan Nistor după Poli Iaşi – Dinamo 2-1

Dan Nistor a fost primul jucător al “câinilor” care a vorbit la finalul meciului Poli Iaşi – Dinamo. Căpitanul dinamoviştilor a susţinut că stătea pe telefon în a doua repriză a partidei după ce a primit mai multe mesaje. În plus, mijlocaşul de 30 de ani a comentat şi decizia lui Ionel Dănciulescu de a-şi da demisia din funcţia de director general“Este încă o înfrângere. Din păcate nu ne revenim. Ne afundăm în clasament. Nu ştiu ce să mai zic. Nu am avut absolut nimic. A fost decizia antrenorului şi o respect. Avem o relaţie ok şi respect deciziile lui. Mi-au scris mulţi oameni. Şi soţia mea m-a întrebat ce s-a întâmplat, de ce am fost scos. Îmi pare nespus de rău că pleacă Danciu. Sper să-l convingem să se întoarcă. E o situaţie dificilă. Noi am adus echipa aici, noi trebuie să ieşim la mal”, a declarat Dan Nistor la finalul meciului Poli Iaşi – Dinamo 1-0.