Fotbal intern

Dan Nistor la FCSB? Gigi Becali, super ofertă pentru Dinamo. Prima reacţie a jucătorului

21.08.2018 | 00:13
Dan Nistor la FCSB Gigi Becali super oferta pentru Dinamo Prima reactie a jucatorului

Gigi Becali îl vrea pe Dan Nistor la FCSB! După ce FCSB a reuşit să se califice în play-off-ul Europa League, acolo unde o să o întâlnească pe Rapid Viena, patronul vicecampioanei României a pregătit o super ofertă pentru căpitanul echipei FC Dinamo Bucureşti.

Gigi Becali a rămas impresionat de evoluţia lui Dan Nistor la FCSB şi a început deja negocierile cu Ionuţ Negoiţă, patronul lui FC Dinamo Bucureşti. Latifundiarul din Pipera este dispus să le dea “câinilor” 500.000 de euro şi să-l lase pe Kamer Qaka să plece în “Ştefan cel Mare”. Mai mult, Gigi Becali vrea să-l convingă pe Dan Nistor să semneze oferindu-i un salariu în valoare de 15.000 de euro, plus o primă de instalare substanţială.

Dan Nistor la FCSB? Ce zice Gigi Becali

“Am vorbit aseară cu Negoiţă, aştept răspunsul lor. Mi-l doresc de mult pe Nistor”, a spus Gigi Becali, patronul FCSB-ului, cel care l-a mai dorit pe Dan Nistor şi în perioada când mijlocaşul ofenisv evolua pentru CFR Cluj.

Contactat de FANATIK.RO, Dan Nistor a vorbit despre posibilitatea să ajungă la FCSB. Căpitanul formaţiei FC Dinamo Bucureşti a rămas uimit când a aflat că Gigi Becali doreşte să-l ofere pe Kamer Qaka + 500.000 de euro pentru el. “E caterincă? E prima oară când aud aşa ceva. Nu ştiu ce să spun. M-ai şocat! Eu mai am doi ani contract cu Dinamo şi sincer nu am cuvinte să vorbesc despre acest transfer. Vreau să văd şi eu ce a spus domnul Becali şi apoi să vorbesc cu oamenii din club. Repet, m-ai luat prin surprindere şi chiar nu pot să zic mai mult de atât!” 

Kamer Qaka şi Dan Nistor în meciul FCSB - Dinamo 3-3
Duelul dintre Kamer Qaka şi Dan Nistor în FCSB – Dinamo 3-3. Albanezul o să fie cedat de Gigi Becali în “Ştefan cel Mare” pentru căpitanul “câinilor”

De ce nu a ajuns Dan Nistor în iarnă la FCSB

În urmă cu două săptămâni, Gigi Becali a recunoscut că îl doreşte pe Dan Nistor şi că Meme Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, a fost cel care nu şi-a dorit ca mijlocaşul lui FC Dinamo Bucureşti să ajungă sub comanda lui Nicolae Dică. ”Puteam să-l iau pe Nistor cu 8.000 de euro pe lună. Mie mereu mi-a plăcut de el. ’Bă, Meme, ăsta e fotbalist’, i-am spus. Meme, ’nu, că nu ştiu ce, că nu ştiu cum’. Și nu l-am mai luat. Apoi, el a plecat la CFR şi am vrut să îl luăm și de acolo. Doar că a doua oară s-a opus Dan Petrescu, care nu l-a lăsat. Imediat a făcut schimbul cu Dinamo, când a aflat că-l vrem noi. Eu zic că Nistor e jucător de echipa naţională”, a spus Gigi Becali.

CITEŞTE ŞI: 

  • Dinamo, din nou sub influenţa lui Giovanni Becali. Întâlnire de taină cu Bratu şi Dănciulescu
  • Claudiu Niculescu e în pole position să preia Voluntariul! Opriţa, ca şi demis

Dan Nistor: “M-am simţit onorat de faptul că m-a dorit!”

Dan Nistor a vorbit şi el în urmă cu o săptămână despre motivul pentru care nu a ajuns la FCSB în iarnă. “Toamna trecută, nu mai aveam treabă cu Dinamo, în sensul că eram jucătorul Clujului. Oferta era mai mult decât tentantă. Dar am zis “Nu!”. Am mulţumit, m-am simţit onorat de faptul că m-a dorit, însă nu am vrut să merg. A venit propunerea de la Dinamo, chiar dacă pe bani mai puţini, şi am decis să mă întorc acasă. M-am simţit bine la Dinamo, sunt iubit şi nu o să trădez niciodată”, spunea Dan Nistor.