Fotbal intern

Cei doi jucători de la Dinamo care au băgat frica în clujeni. “Îşi pot depăşi limitele, chiar dacă au probleme!”

04.12.2018 | 12:45
Cei doi jucatori de la Dinamo care au bagat frica in clujeni Isi pot depasi limitele chiar daca au probleme

Diogo Salomao şi Dan Nistor sunt cei doi jucători de la Dinamo Bucureşti care au băgat frica în clujeni înaintea meciului direct care are loc azi, de la ora 20.00, în etapa a 18-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019.

Damjan Djokovic a vorbit despre întâlnirea dintre Dinamo Bucureşti şi CFR Cluj, iar mijlocaşul campioanei României  se teme de Diogo Salomao şi Dan Nistor, fotbalişti despre care susţine că pot să surprindă în orice moment. Mai mult, Damjan Djokovic speră ca meciul să se joace pe o temperatură bună.

Dan Nistor şi Diogo Salomao au băgat frica în Damjan Djokovic înainte de Dinamo – CFR Cluj

“Cu Dinamo nu va fi uşor, este un nume mare în fotbalul din România şi, chiar dacă nu are rezultate în ultima perioadă, cu ajutorul fanilor, poate face meciuri bune şi ne poate surprinde. Aşa că ne aşteptăm la o partidă dificilă. Pentru noi este un avantaj atunci când întâlnim o echipă cu probleme, care nu are parte de linişte. Dar poate fi o sabie cu două tăişuri. Pentru că unii dintre jucători pot să-şi depăşească limitele, iar alţii, ca Salomao sau ca Nistor, dacă prind o zi bună, ne pot surprinde. 

A fost cam frig astăzi la Cluj şi sper ca mâine, la Bucureşti, să avem parte de o temperatură mai bună. Suntem pe drumul cel bun, nu am pierdut în ultimele 10-11 partide şi trebuie să continuăm pe aceeaşi linie, pentru că Steaua merge şi ea bine, face puncte, iar Viitorul la fel. Aşa că nu trebuie să ne relaxăm, ci să rămânem concentraţi. Echipele de calibrul lui Dinamo găsesc întotdeauna resursele de a reveni. Depinde doar de ei dacă o vor face în acest sezon sau în următorul” , a declarat Damjan Djokovic.

Diogo Salomao şi Dan Nistor se bucură după un gol înscris de lusitan
  • 10 meciuri consecutive fără înfrângere în Liga 1 Betano are CFR Cluj
  • 36 de puncte are CFR Cluj în sezonul 2018 – 2019
  • 18 puncte a adunat Dinamo în cele 17 meciuri jucate în Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019