Fotbal intern

Dan Nistor şi Diogo Salomao la FCSB? “Vorbim în iarnă!”

15.10.2018 | 12:11
Dan Nistor si Diogo Salomao la FCSB Vorbim in iarna

După ce au apărut informaţiile că Mircea Rednic i-a trecut pe Dan Nistor şi Diogo Salomao pe lista plecărilor de la Dinamo Bucureşti, Gigi Becali a reacţionat şi a dezvăluit că cei doi fotbalişti care se află sub contract cu grupara din “Ştefan cel Mare” sunt pe placul său. Deşi a recunoscut că Dan Nistor şi Diogo Salomao sunt jucători valoroşi, latifundiarul din Pipera nu a dorit să ofere mai multe informaţii.

Mircea Rednic a revenit la Dinamo şi i-a luat locul lui Claudiu Niculescu pe banca tehnică a “câinilor”, iar “Puriul” se pregăteşte pentru perioada de mercato care va avea loc în iarnă. Astfel, Mircea Rednic a hotărât ca să renunţe la Dan Nistor şi Diogo Salomao, doi dintre jucătorii de la Dinamo care au cele mai mari salarii.

Gigi Becali, despre posibilitatea ca Dan Nistor şi Diogo Salomao să meargă la FCSB

“E problema lui Rednic pe cine dă afară şi pe cine nu! Nu mă interesează ce face el la Dinamo. Despre tranferuri pot să vorbim în iarnă. Nistor şi Salomao sunt doi jucători valoroşi! Îmi plac, dar hai să nu face speculaţii. Nu vreu să supăr pe nimeni”, a spus Gigi Becali pentru PRO X.

Nu este prima dată când Gigi Becali a avut cuvinte de laudă la adresa lui Diogo Salomao. În perioada când gruparea din “Ştefan cel Mare” era pregătită de Florin Bratu, patronul FCBS-ului a comentat în legătură cu decizia acestuia de a nu-i da mai multe şanse lusitanului. “Nu am nimic cu Bratu, dar când îl laşi rezervă pe Salomao, cel mai bun sau aproape cel mai bun mijlocaş din România, asta se întâmplă”, a spus Gigi Becali.

  • 1,1 milioane de euro este cota lui Dan Nistor, conform transfermarkt.com
  • 11 meciuri şi un gol are Dan Nistor pentru Dinamo în sezonul 2018 – 2019
  • 1,25 milioane de euro este cota lui Diogo Salomao, conforn transfermarkt.com