Fotbal intern

Dan Nistor, ultimele informații despre oferta de 200.000 de euro a lui Gigi Becali! „Până la urmă sunt banii săi la mijloc”

10.01.2019 | 11:23
Dan Nistor ultimele informatii despre oferta de 200000 de euro a lui Gigi Becali Pana la urma sunt banii sai la mijloc

Mijlocașul dinamoviștilor, Dan Nistor a oferit ultimele informații despre oferta de 200.000 de euro a lui Gigi Becali! Fotbalistul spune că nici nu se pune problema unei treceri la marea rivală și că își dorește să-l ajute pe Rednic la îndeplinirea obiectivului. Nici măcar diferența de salariu nu l-ar încânta pe Dan Nistor. La FCSB ar lua câteva mii de euro în plus.

Ha! Ha! Ha! Nu este nimic de adevărat, doar bombe la început de an. Nu vreau să plec nicăieri. Eu cred că putem prinde play-off-ul dacă vom câştiga 15 puncte. Da, nu prea îi stiu pe colegi, pe mulţi i-am văzut acum prima oară. Pe portar …”, a declarat Dan Nistor la vizita medicală efectuată de jucătorii dinamoviști înaintea plecării în cantonament.
Dan Nistor, ultimele informații despre oferta de 200.000 de euro a lui Gigi Becali! Dan Nistor in meciul de fotbal dintre FC Botosani si Dinamo Bucuresti din etapa a XI-a a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Municipal din Botosani, luni, 8 octombrie 2018. © FOTO: Ionut Tabultoc / Sport Pictures
Dan Nistor rămâne la Dinamo indiferent de situație

Dan Nistor, ultimele informații despre oferta de 200.000 de euro a lui Gigi Becali!

Nistor a avut și un mesaj pentru noul antrenor al roș albaștrilor. Mijlocașul dinamoviștilor crede că Mihai Teja nu va avea o viață prea liniștită și că nu va dura prea mult timp până când latifundiarul din Pipera va începe să-i dicteze echipa și schimbările. ”Gigi Becali se va băga garantat şi peste Mihai Teja. Aşa e dânsul de când lumea şi aşa va face mereu. Până la urmă sunt banii săi la mijloc!” a mai spus Dan Nistor.

Și președintele dinamoviștilor, Alexandru David a reacționat vehement atunci când a auzit că Becali îi vrea la pachet pe Nistor și Hanca în schimbul a 200 de mii de euro. ”Cine a zis asta? Domnul Becali? Deci domnul Becali bate câmpii. Anamaria Prodan ar fi fost trimisă la Palat cu o hârtie. Să o sunați pe Anamaria să vă spună cine a trimis-o, să vă arate hârtia. Amuzant e că a venit și la noi un domn Manole și a zis că îi putem lua pe Man și pe Pintilii pentru 200.000 de euro, dar noi le-am zis că dăm doar 150.000 de euro. Așa cum am fost și la Palat, eu cu domnul Negoiță în trecut, e circ. Anamaria să producă hârtia. Așa cum l-a luat astă-toamnă, așa îl va lua și acum”, a declarat Alexandru David pentru Digi Sport.

  • 700 de mii de euro a fost oferta inițială pentru Dan Nistor de la FCSB