Fotbal intern

Dan Petrescu a dezvăluit principalul motiv pentru care s-a întors la CFR Cluj: „Mi-e dor de cupele europene”

29.03.2019 | 17:39
Dan Petrescu a dezvaluit principalul motiv pentru care sa intors la CFR Cluj Mie dor de cupele europene

Dan Petrescu s-a întors la CFR Cluj după șase luni petrecut în China, acolo unde a ratat obiectivul de a rămâne în prima ligă cu Guizhou. Antrenorul a fost convins cu greu de șefii ardeleni să se întoarcă în Gruia. 

Dan Petrescu a dezvăluit principalul motiv pentru care s-a întors la CFR Cluj

Principalul factor care l-a determinat pe Dan Petrescu să revină a fost șansa de a antrena din nou în cupele europene, ardelenii având nevoie de o clasare pe unul din primele patru locuri pentru ca acest lucru să se întâmple.

„În China, am negociat un salariu la jumate după ce am retrogradat, dar am pus niște clauze. Una dintre ele a fost să plec atunci când vreau în momentul când am oferte. Asta a fost povestea. Mi-am dorit foarte mult să mă întorc acasă și să joc în cupele europene. Mi-e dor de cupele europene după atâția ani. Vor veni și ceilalți oameni din staff-ul meu din China. În maximum o lună. După meciul cu Dudelange am primit multe telefoane, dar un am vrut să răspund. Nici acum nu vreau să vorbesc. N-am ce să zic. Câștigam Champions League dacă eram eu. Glumesc. Chiar nu știm ce s-ar fi întâmplat. De două-trei luni am fost căutat. Nu voiam să vin inițial, dar insistențele m-au convins. Pentru anul acesta nu am niciun merit. Rămâne de văzut ce va fi de acum încolo. Sper să nu mai plec. Doar o ofertă importantă mă va face să plec, dar sper să nu plec” – a spus Dan Petrescu la prima sa conferință de la revenire.

Dan Petrescu nu a impresionat in China
Dan Petrescu nu a impresionat in China

În același timp, Dan Petrescu nu a negat faptul că ar putea să o părăsească pe CFR Cluj din nou în situația în care va primi o propunere importantă din afara țării, așa cum s-a întâmplat cu oferta venită din China în vara anului trecut.

Tags: