Fotbal intern

Dan Petrescu a recunoscut că îl dorește pe Constantin Budescu la CFR Cluj. “Pentru el am putea schimba sistemul!”

12.04.2019 | 14:49
Dan Petrescu a recunoscut ca il doreste pe Constantin Budescu la CFR Cluj Pentru el am putea schimba sistemul

Dan Petrescu a vorbit despre posibilitatea ca Constantin Budescu să ajungă pe viitor la CFR Cluj, iar antrenorul campioanei României a recunoscut că și-ar dori un jucător pe stilul internaționalului român la echipă, dar că acesta are un salariu foarte mare.

Dan Petrescu a recunoscut că îl dorește pe Constantin Budescu la CFR Cluj

Mai mult, “Bursucul” crede că lui Constantin Budescu i-ar fi greu să joace într-un sistem 4-3-3, așa cum joacă CFR Cluj, dar că ar putea să schimbe sistemul pentru ca mijlocașul ofensiv care a evoluat pentru FCSB să dea randament.

“În primul rând, Budescu are un salariu incredibil. Nu cred că vrea să vină la noi și în sistemul 4-3-3 ar fi greu să intre. Pentru el am putea schimba sistemul dacă ar veni, dar nu m-am gândit. În cupele europene ai nevoie și de războinici, dar și de calitate. Nu este ușor să găsești un Budescu liber, pentru că este foarte greu să cumpărăm un asemenea jucător”, a spus Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Constantin Budescu în partida disputată de Universitatea Craiova împotriva FCSB-ului

Gigi Becali l-a vândut la Al Shabab cu 2,5 milioane de euro

În prezent, Constantin Budescu evoluează pentru Al Shabab, echipă la care a ajuns în iulie 2018 și a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2021. Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 3,5 milioane de euro a fost vândut de Gigi Becali pe 2,5 milioane de euro.

Constantin Budescu și-ar dori să rămână la Al Shabab atâta timp cât este Marius Șumudică antrenor principal, dar situația antrenorului român este incertă, toate acestea după ce a declarat că va pleca de la Al Shabab după următoarele trei meciuri. Campioana României i-a pregătit internaționalului român un salariu lunar în valoare de 30.000 de euro.