Fotbal intern

Dan Petrescu, atac la adresa lui Ilie Dumitrescu. “Penibil! Erau și blat cred. Nici de glumă nu e bună, sincer!”

19.07.2019 | 18:47
Dan Petrescu atac la adresa lui Ilie Dumitrescu Penibil Erau si blat cred Nici de gluma nu e buna sincer

Dan Petrescu l-a atacat pe Ilie Dumitrescu, fostul său coechipieri. Antrenorul celor de la CFR Cluj a susținut o conferință de presă înaintea duelului cu Academica Clinceni, meci care are loc sâmbătă, ora 21.00, în etapa a doua din Liga 1, sezonul 2019 – 2020.

Dan Petrescu, atac la adresa lui Ilie Dumitrescu

“Nu m-am certat cu Ilie Dumitrescu niciodată. Nici nu am zis numele lui. Dacă el s-a simțit… El a vorbit de numele meu, eu de numele lui, nu am ce să zic. Am copilărit împreună, am stat în aceeași cameră. Singurul lucru pe care mi-l doresc este să fiu criticat când merit și când câștig să mi se aducă ceva cuvinte frumoase.

Și din partea lui că nu am auzit până acum. De la nimeni. Mă deranjează unele declarații care nu sunt corecte. Dar nu am cum să le schimb. Mi s-a părut incorect să zică că echipa nu a jucat bine la început de sezon. Acum mă înțelegeți de ce am antrenat foarte mult în străinătate?”, a declarat Dan Petrescu în conferința de presă susținută înaintea meciului cu Academica Clinceni.

Dan Petrescu în timpul meciului CFR Cluj - Universitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
Dan Petrescu în timpul meciului CFR Cluj – Universitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu

Ce spune despre Astana

Dan Petrescu a vorbit și despre declarația făcută de Ilie Dumitrescu în legătură cu Astana, adversara CFR-ului din turul 1 preliminar al Champions League. Fostul atacant a declarat că CFR Cluj a avut cel mai slab adversar în cupele europene, dintre toate echipele din România.

“Numai noi am avut adversar slab. Penibil. Erau și blat cred. Nu au vrut să joace. Doamne ferește! Nici de glumă nu e bună, sincer. Ce am zis eu nici de glumă nu e bună”, a mai declarat Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj.

Tags: