Fotbal intern

Criză la CFR Cluj! Anunţ oficial despre demiterea lui SuperDan

FCSB a urcat pe primul loc în fata lui CFR Cluj în Liga 1 Betano. Iuliu Muresan prezintă ultimele noutăţi legate de situaţia lui Dan Petrescu. După etapa 14, CFR Cluj avea patru puncte avans...
30.10.2017 | 13:17
Criza la CFR Cluj Anunt oficial despre demiterea lui SuperDan
ADVERTISEMENT

FCSB a urcat pe primul loc în fata lui CFR Cluj în Liga 1 Betano. Iuliu Muresan prezintă ultimele noutăţi legate de situaţia lui Dan Petrescu. După etapa 14, CFR Cluj avea patru puncte avans în fruntea clasamentului. Au trecut două partide şi s-a făcut rocada în vârful ierarhiei: FCSB are un punct peste formaţia ardeleană care a condus până acum timp de 15 runde în Liga 1 Betano. Echipa din Gruia trece printr-o criză profundă, fiind fără victorie în ultimele patru partide şi cu un singur gol marcat. În plus, trupa lui Dan Petrescu a părăsit şi competiţia knock-out Cupa României, după prelungiri, la Botoşani. În ultima etapă, CFR Cluj a remizat alb, pe teren propriu, în compania Gaz Metan Mediaş. Rezultatele nefavorabile i-au determinat pe fanii din Gruia să ceară demiterea antrenorului.

Despre situaţia în care se află echipa, preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a continuat tirada împotriva arbitrilor: „Suntem într-o criză de formă. Sunt şi nişte factori obiectivi care contribuie la aceasta, dar nu vreau să insist mai mult. Am avut doua penaltyuri, dar a fost şi un arbitru începător. Nu aş vrea să spun că a fost un arbitraj dubios, cum a fost la meciul de Cupă. Noi sperăm să ne redresăm, vom discuta în această săptămână, trebuie să ieşim din criză. Cu o victorie, ne putem reveni, pentru că avem nevoie de moral. Sperăm ca această victorie să vină duminică, împotriva Iaşiului”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Mureşan: „Despărţirea de Dan Petrescu este exclusă”

Unul dintre factorii care au contribuit la această schimbare de lider în clasamentul Ligii 1 Betano este, în opinia lui Mureşan, valoarea loturilor primelor două clasate: ”Trebuie să mai acceptăm faptul că nu avem cel mai bun lot din Liga 1, Steaua îl are peste. Sunt convins că ne-am autodepăşit până acum, nu ne-am propus câştigarea campionatului, ne-am propus să terminăm pe loc de play-off. Să nu terminăm mai mult de şase puncte de locul 1, ştim unde avem probleme, nu ne gândim la altceva decât la locul de play-off”.

Chiar dacă suporterii CFR Cluj i-au cerut demisia lui Dan Petrescu, preşedintele clubului feroviar spune că nu se pune problema în acest moment. „Despărţirea de Dan Petrescu este exclusă. Nu avem motive să ne gândim la aşa ceva. Am fost până acum pe locul 1, acum suntem la un punct de locul 1, nu e o tragedie. Dan Petrescu nu a pierdut vestiarul, lucrurile sunt la fel. Există însă o cădere în jocul echipei, despre care vom vorbi doar în vestiar.”

ADVERTISEMENT

“Noi nu-i cerem demisia, cei care vin la Cluj sunt cei care ţin la echipă, sunt oameni care sunt pretenţioşi, oamenii aşteptă spectacol, deşi am dat multe goluri. Probabil există această pretenţie din partea spectatorilor. Noi l-am dorit pe Petrescu să nu plece de la noi, lucrează foarte bine, sunt mulţumit de ce face, de cum pregăteşte, e perfecţionist, lucrează în amănunt.”