Fotbal intern

Dan Petrescu, reacţie exuberantă după Celtic – CFR Cluj 3-4: “Le-am închis gura tuturor, suntem cea mai bună echipă din România!” Schimbul de replici cu Hagi

14.08.2019 | 00:57
Dan Petrescu reactie exuberanta dupa Celtic  CFR Cluj 34 Leam inchis gura tuturor suntem cea mai buna echipa din Romania Schimbul de replici cu Hagi

Dan Petrescu a analizat prestaţia echipei lui în Celtic – CFR Cluj 3-4, meci care a adus calificarea campioanei României în play-off-ul Ligii Campionilor. La finalul partidei din Scoţia, antrenorul formaţiei din Gruia le-a transmis un mesaj contestatarilor.

Dan Petrescu, săgeţi către rivali după Celtic – CFR Cluj 3-4: “Aici, antrenorul decide echipa”

“Am demonstrat în Europa că titlurile din campionat au fost luate pe merit. Am demonstrat că suntem cea mai bună echipă din România. Le-am închis gura tuturor. Am eliminat trei echipe mai bune ca CFR Cluj. Ce să mai zic. Mulţi nu vor mai avea ce să scrie după victoria asta. 

Jucătorii sunt senzaţionali. M-am întors pentru jucători. Le-am spus că dacă ne apărăm, nu avem nicio şansă. Forţa grupului a contat foarte mult. Aici, antrenorul decide jucătorii şi echipa. Nu am ales cei mai tehnici fotbalişti, dar i-am luat pe cei mai serioşi”, a spus Dan Petrescu la emisiunea Digi Sport Special.

Dan Petrescu, reacţie exuberantă după Celtic - CFR Cluj 3-4
Dan Petrescu, reacţie exuberantă după Celtic – CFR Cluj 3-4

Ce i-a transmis lui Gică Hagi: “Nu o să-l atac niciodată”

Gică Hagi l-a criticat pe Dan Petrescu la ultima conferinţă de presă, iar “Regele” a primit un răspuns din partea antrenorului campioanei României la scurt timp după ce a calificat-o pe CFR Cluj în play-off-ul Ligii Campionilor.

“L-am sunat pe Hagi şi i-am spus că-l respect. Nu are ceva de câştigat dacă se ia de mine. Eu nu o să-l atac niciodată. Probleme am cu arbitrii, nu cu adversarii. Mi-a trimis patru mesaje după ce am bătut-o pe Celtic. Eu vorbesc despre echipa mea, nu despre adversarii mei”, a mai spus Dan Petrescu.

Tags: