Fotbal intern

Dan Petrescu, schimbare radicală înainte de FCSB – CFR. “Regret!”

27.04.2018 | 17:03
Dan Petrescu schimbare radicala inainte de FCSB  CFR Regret
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, schimbare radicală înainte de FCSB – CFR! Antrenorul echipei din Cluj a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre meciul pe care ardelenii îl vor disputa pe “Arena Naţională”, duminică, de la ora 20.45, în playoff-ul Ligii 1 Betano.

“Bursucul” a fost de nerecunoscut la conferinţă. Antrenorul de la CFR Cluj s-a calmat şi susţine că nu se mai gândeşte să plece din Gruia la finalul sezonului 2017-2018. Mai mult, Dan Petrescu crede că ardelenii s-ar mulţumi şi dacă ar termina pe locul 2.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, schimbare radicală de atitudine înainte de FCSB – CFR

“Dacă vom câştiga, vom deveni noi favoriţi la câştigarea campionatului. FCSB cred că are mai mult de un an de când nu a mai pierdut acasă. Suntem conştienţi de dificultatea acestui meci. Ei au prima şansă. Au două puncte în faţă, joacă şi pe teren propriu. Nu-mi place să vorbesc la nervi, Cu echipa nu discut niciodată la nervi, pot să spun lucruri care deranjează pe toată lumea. Din cauză că sunt antrenor, trebuie să vorbesc după meci. E obligaţia mea, chiar dacă nu e un avantaj. Îmi doresc foarte mult să câştig.

Se spun multe lucruri la nervi, pe urmă eu le regret. În acest playoff am fost dezavantajaţi în 4 din 6 meciuri. Nu că au vrut, ci pentru că aşa a fost să fie. Nu spun că aşa au vrutm pus şi simplu n-am avut arbitraje bune. Cred că băieţii noştri ar merita mai mult respect, am fost dezavantajaţi. Sper să greşească arbitrii şi în favoarea noastră. Nu ştiu la ce meci. 

ADVERTISEMENT

Mai am contract, rămâne de văzut ce vor cei de aici. Sunt nişte clauze. Eu îmi doresc să rămân, sper să nu se mai întâmple nimic la meciul următor ca să fac iar declaraţii. Mereu se fac speculaţii, eu nu văd de unde atâta presiune, atâtea liste. Contractul meu e clar pe doi ani, obiectivul meu nu e titlul. Şi locul 2, şi locul 3 nu sunt de neglijat. Echipa e aproape de Europa, e un pas înainte”, a spus Dan Petrescu, conform sport.ro.

Tags: