Fotbal intern

Dan Petrescu va băga rezervele la meciul CFR Cluj – Dinamo. “Schimb mai mulți jucători!”

25.07.2019 | 08:39
Dan Petrescu va baga rezervele la meciul CFR Cluj  Dinamo Schimb mai multi jucatori

Dan Petrescu a vorbit la finalul meciului câștigat de CFR Cluj în fața celor de la Maccabi Tel Aviv, scor 1-0, în manșa tur a turului 2 preliminar din Champions League, iar antrenorul a dezvăluit că va băga rezervele la partida cu Dinamo București din etapa a 3-a din Liga 1, sezonul 2019 – 2020.

Dan Petrescu va băga rezervele la meciul CFR Cluj – Dinamo

“Bursucul” preferă să riște la meciul cu Dinamo de pe teren propriu din etapa a treia, doar pentru a avea șanse în Israel. Antrenorul campioanei României vrea ca titularii să fie apți la manșa retur a turului 2 preliminar din Champions League și anunță schimbări mari în lotul ardelenilor.

“Trebuie să găsesc soluții pentru sâmbătă. Vreau să câștig și cu Dinamo, întâlnim o echipă rănită. Dacă băgăm toată echipa, nu avem nicio șansă marți. Va fi greu să îi băgăm sâmbătă și marți. Va fi la fle ca la Clinceni, unde am schimbat 8 jucători. E posibil să schimb mai mulți”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului cu Maccabi Tel Aviv, conform digisport.ro.

George Țucudean, șanse mari să rateze meciul cu Dinamo

Mai mult, Dan Petrescu a lăsat să se înțeleagă că George Țucudean nu are șansă să joace cu Dinamo, dar nici în manșa retur cu Maccabi Tel Aviv din turul 2 preliminar al Champions League. Acesta speră ca atacantul român să prindă măcar lotul pentru partida care îi poate duce pe ardeleni în turul 3.

“Țucudean nu revine, că nu s-a antrenat o zi cu echipa. Dacă va începe sâmbătă cu echipa ar fi extraordinar. M-aș fi așteotat ca azi și ieri să fie cu echipa, dar nu a fost. Sper măcar să fie pe bancă la retur. Mi-e foarte greu de crezut că Țucudean va avea un impact la Tel Aviv”, a mai adăugat antrenorul ardelenilor.

Partida dintre CFR Cluj și Dinamo București se joacă sâmbătă,  27 iulie, de la ora 21.00, în etapa a 3-a din Liga 1, sezonul 2019 – 2020. Meciul va fi transmis de Telekom Sport, Digi Sport și Look TV, iar toate fazele vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK. Manșa retur cu Maccabi Tel Aviv din turul 2 preliminar al Champions League se joacă în Israel, marți, 30 iulie, de la ora 20.00.