Fotbal intern

CFR Cluj are antrenor! A semnat până în iunie cu opțiune încă un an! EXCLUSIV

07.03.2019 | 18:35
CFR Cluj are antrenor A semnat pana in iunie cu optiune inca un an EXCLUSIV

UPDATE, 7 martie, ora 18.35FANATIK a aflat că CFR Cluj a decis să semneze un nou contract cu Alin Minteuan, după ce înțelegerea cu acesta expirase după meciul cu Sepsi OSK din sezonul regulat al Ligii 1 Betano. Astfel, antrenorul a semnat până în iunie, cu opțiune de prelungire pe încă un sezon. Această decizie a ardelenilor a venit după ce Neluțu Varga nu a fost de acord să îi plătească lui Dan Petrescu clauza de reziliere în valoare de 400.000 de euro. Astfel, patronul campioanei României l-a sunat pe antrenorul român să nu mai facă deplasarea către Cluj-Napoca.


Lovitură de proporții la CFR Cluj, echipa campioană și liderul la zi al Ligii 1 Betano! De ieri, 5 martie 2019, CFR Cluj nu mai are antrenor, pentru că angajamentul lui Alin Minteuan tocmai s-a terminat. În acest moment, cu trei zile înainte de debutul play-off-ului, CFR Cluj nu are antrenor principal. Din informațiile FANATIK, Dan Petrescu, cel dorit de șefii de la Cluj din momentul îndepărtării lui Toni Conceicao, va veni joi, 7 martie la Cluj.

Dan Petrescu vine joi la Cluj! Alin Minteuan, contract terminat cu CFR!

Alin Minteuan a fost numit antrenor interimar la CFR Cluj la câteva momente după ce Toni Conceicao a fost dat afară, informație anunțată exclusiv de FANATIK. Portughezul a plecat ca urmare a rezultatelor slabe din 2019, CFR nereușind să bată pe nimeni în primele 3 etape: remize acasă cu Hermannstadt și Astra Giurgiu și eșec la Craiova.

Alin Minteuan și-a făcut treaba nesperat de bine, obținând trei victorii cu 1-0, două în campionat și una în sferturile Cupei, cu Sepsi Sf. Gheorghe. Dar contractul lui Minteuan cu CFR s-a încheiat în 5 martie și nu s-a semnat nici un act adițional prin care acesta să se prelungească. Poate tocmai pentru că încă se speră la „pista Dan Petrescu”, cel care va veni joi la Cluj!

Dan Petrescu vine să negocieze cu CFR. Alin Minteuan, contract terminat
În acest moment, Alin Minteuan nu mai are contract cu CFR. A expirat pe 5 martie 2019

Dan Petrescu încă încearcă să plece de la chinezi. Bilașco vorbește de buget stabil!

Chiar dacă recent Dan Petrescu a declarat că e convins că va rămâne la Guizhou și pentru sezonul de ligă secundă, cu obiectiv clar revenirea în elită, se pare că „Bursucul” nu și-a luat gândul de la CFR Cluj. Altfel e inexplicabilă vizita pe care o va face joi în Gruia, urmând să se vadă cu șefii campioanei.

FANATIK a aflat că Petrescu încearcă să-l convingă pe patronul Neluțu Varga să-i achite clauza de despărțire de chinezi, o sumă de 400.000 de euro despre care am mai scris. În acest sens este surprinzătoare declarația lui Marius Bilașco, șef al scouting-ului de la CFR și apropiat al lui Dan Petrescu, la fel ca și Bogdan Mara sau președintele Marian Copilu. „În mod normal Alin Minteuan este antrenorul nostru. Bugetul este rezolvat pe un an și jumătate”, spunea „Bilă”. Interesant!

S-au găsit bani pentru Petrescu? Ceva de genul acesta lasă de înțeles Mara cu ultima declarație: „Pentru CFR Cluj, Dan Petrescu este antrenorul ideal!” Cine va sta pe bancă, sâmbătă, cu Sepsi? Minteuan nu mai are contract, iar Petrescu va fi mâine în Cluj! Nebunie totală la echipa campioană!

  • 3 victorii din 3 meciuri a obținut Alin Minteuan pe banca CFR-ului, toate cu 1-0
  • 2 puncte este avansul cu care campioana intră în play-off față de principala urmăritoare, FCSB (27 la 25)