Fotbal intern

Dănciulescu anunţă noi rezilieri de contracte la Dinamo! Unul dintre jucători nu a apucat să debuteze

17.12.2018 | 22:39
Danciulescu anunta noi rezilieri de contracte la Dinamo Unul dintre jucatori nu a apucat sa debuteze

Dănciulescu anunţă noi rezilieri de contracte la Dinamo. Mircea Rednic îşi continuă curăţenia în lotul lui Dinamo. Antrenorul roş-albilor nu a mai avut răbdare încă o săptămână şi a decis să îi trimită mai repede în vacanţă pe Sergiu Popovici şi Andrei Târcoveanu, iar Ionel Dănciulescu a făcut deja anunţul că alţi doi oameni din lot vor avea aceeaşi soartă.

“Probabil se va ajunge la reziliere și cu Tade. A fost operat la o clinică din străinătate și trebuie o perioadă de 3-4 luni de recuperare. El n-a primit niciun salariu până acum, niciun bonus. Olteanu va pleca și el”, a declarat Ionel Dănciulescu la Digi Sport.

Dănciulescu anunţă noi rezilieri de contracte la Dinamo. Tade pleacă înainte de a avea şansa debutului

Situaţia lui Gregory Tade este una inedită. Atacantul francez, fost jucător la CFR Cluj şi FCSB, nici măcar nu a apucat să debuteze în tricoul “câinilor”. Conform anunţului iniţial, acesta semnase pe un an şi jumătate cu Dinamo, dar Mircea Rednic a decis să anuleze mutare, din cauza unor probleme medicale de care suferă fotbalistul. Vlad Olteanu a jucat ultima dată la Constanţa, cu Viitorul, când a fost eliminat.

Tot astăzi, Mircea Rednic a decis să renunţe la Sergiu Popovici şi Andrei Târcoveanu. Primul a avut multe şanse în prima echipă, dar a dezamăgit de fiecare dată. În vreme ce al doilea a fost mai mereu ignorat de Rednic. “Cei doi mai au contracte cu Dinamo, nu sunt reziliate încă. Nea Mircea i-a luat la o discuție și le-a transmis să intre în vacanță de azi. Probabil se va ajunge la rezilierea contractelor. Mai avem un singur meci, nu cred că se mai pot întâmpla foarte multe. După meciul cu Astra se va afla mai multe. Probabil vor mai fi plecări. Poate se vor renegocia anumite contracte”, a declarat Dănciulescu la Digi Sport.