Fotbal intern

Dănciulescu, scandal cu fiica, după ce s-a afişat cu amanta: “Javră! Te-ai întors când ai rămas fără bani”

11.06.2018 | 11:07
Dănciulescu, scandal cu fiica, după ce s-a afişat cu amanta Andreea, fosta soţie a lui Tibi Bălan

Ionel Dănciulescu, scandal cu fiica, după ce s-a afişat cu amanta! Directorul formaţiei din Ştefan cel Mare este în continuare căsătorit cu Miki, alături de care o are pe tânăra Diana, însă asta nu-l împiedică să se afişeze cu amanta.

Diana, fiica sa în vârstă de 19 ani, a fost foarte deranjată de faptul că tatăl său a postat o fotografie alături de Andreea Bălan, fosta soţie a lui Tibi Bălan. Aceasta s-a pus imediat pe comentat şi şi-a jignit tatăl. Dănciulescu a încercat să evite circul online, însă a şters totul prea târziu: “Îmi ştergi comentariul, javră? Lumea să ştie că Danciu a fugit de acasă pentru tipa asta şi s-a întors când nu mai avea bani”, i-a scris Diana.

Dănciulescu, scandal cu fiica

 

De câteva luni bune, Dănciulescu se iubeşte cu Andreea Bălan, fostă Bododel. Tânăra brunetă, care a mai fost şi iubita lui Liviu Vârciu, nu se sfieşte să-şi arate dragostea pentru dinamovist, aşa cum nici el nu o face. În urmă cu două luni, cei doi îşi lăsau comentarii siropoase la fotografii, iar relaţia lor ieşea la iveală.

Dănciulescu şi Miki sunt căsătoriţi de 20 de ani, iar naşi le-au fost cuplul Marius şi Mariana Lăcătuş. Mariajul lor este însă pe terminate, fiind depuse actele de divorţ. Se pare că pentru fiica cuplului, Diana, care tocmai a absolvit liceul, acest lucru este mai greu de acceptat.