Danezii, frustraţi de rezultat. Ce a făcut asistentul care a anulat golul

Danemarca - România 1-1. Multă frustrare şi dezamăgire în tabăra daneză după ce echipa nordică a condus partida cap coadă ca dominare teritorială, dar s-a văzut egalată cu două minute...
09.10.2017 | 00:03
Danezii frustrati de rezultat Ce a facut asistentul care a anulat golul
ADVERTISEMENT

Danemarca – România 1-1. Multă frustrare şi dezamăgire în tabăra daneză după ce echipa nordică a condus partida cap coadă ca dominare teritorială, dar s-a văzut egalată cu două minute înainte de final, prin reuşita lui Ciprian Deac. Antrenorul norvegian al danezilor, Age Hareide era foc de supărat pentru amatorismul din defensiva sa la faza golului: “Asemenea erori nu sunt permise la acest nivel, Românii nu au avut nici o ocazie şi au marcat un gol pentru că noi dormeam şi credeam că s-a terminat meciul”.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 7 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Danemarca – România 1-1. Norvegianul avertizează că dacă şi în baraj se vor repeta asemenea erori atunci Danemarca va trebui să îşi ia gândul de la Campionatul Mondial. Consideră că echipa sa merita să obţină victoria în faţa unui adversar care nu a pus probleme decât prin modul în care a căutat să oprească acţiunile lui Eriksen şi ale colegilor săi: “Nu am întâmpinat multe probleme din partea adversarului, care s-a mulţumit să se apere, dar nici nu am avut capacitatea să punem foarte multă presiune asupra porţii şi careului românilor. Am avut şi un gol care cred că a fost valabil, dar acum nu mai contează, pentru că aşteptăm să ştim cu cine vom juca în baraj”.

ADVERTISEMENT

Danemarca – România 1-1. Revenit în echipa naţională după o absenţă de doi ani, vârful lui Rosenborg, Niklas Bendtner a reuşit să scoată un penalty din care echipa sa a deschis scorul, dar a şi marcat un gol perfect valabil în prima repriză, anulat de central la semnalizarea asistentului. Bendtner a dezvăluit după meci reacţia asistentului care a greşit, după ce acesta a fost informat că greşise semnalizarea.

Danemarca – România 1-1. “A venit la mine şi şi-a cerut scuze. A spus că îi pare rău că a greşit şi că aşa i s-a părut că sunt în ofsaid şi a ridicat steagul. Păcat că în meciurile de acest gen nu se foloseşte tehnica video. Sunt convins că s-ar fi revenit asupra deciziei şi golul mi-ar fi fost validat. Am înţeles că nici la turneul final, unde îmi doresc mult să ajungem, nu se va apela la proba video, ceea ce cred că e o greşeală”.

ADVERTISEMENT