Fotbal intern

VIDEO. Joc modest, punct mare! Gol la singura ocazie! Vezi rezumatul!

Danemarca - România 1-1 în ultima etapă a preliminariilor Campionatului Mondial din 2018. Danezii au marcat, în minutul 59, din penalty, prin Bendtner, după un fault comis de Cristi Ganea....
09.10.2017 | 00:01
VIDEO Joc modest punct mare Gol la singura ocazie Vezi rezumatul

Danemarca – România 1-1 în ultima etapă a preliminariilor Campionatului Mondial din 2018. Danezii au marcat, în minutul 59, din penalty, prin Eriksen, după un fault comis de Cristi Ganea. Ciprian Deac a restabilit egalitatea pe finalul meciului, în minutul 88. Jucătorul lui CFR Cluj este la primul gol la echipa naţională a României. Tricolorii au jucat în inferioritate numerică din minutul 63, după ce Cristi Ganea a primit al doilea cartonaş galben. Cosmin Contra este neînvins după primele două meciuri pe banca naţionalei.

Danemarca – România se joacă duminică, de la ora 19:00, la Copenhaga, în ultima etapă a preliminariilor Campionatului Mondial din 2018. Tricolorii nu mai au nicio şansă să ajungă la turneul final din Rusia, însă un rezultat pozitiv i-ar putea ajuta pe tricolori pentru preliminariile Campionatului European din 2020. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

România: Tătăruşanu –  Bălaşa, Dr. Grigore, Chiricheş, Cr. Ganea – Hoban, Stanciu – Băluţă, Budescu, Deac – Fl. Andone

Danemarca: Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer, Bjelland, Styger Larsen – Delaney, Kvist – Poulsen, Eriksen, Sisto – Cornelius

Danemarca – Romania LIVE STREAM Preliminarii CM 2018. Echipa naţională a României nu se va putea baza pe Gicu Grozav şi Mihai Pintilii, astfel că tricolorii nu vor avea un “decar” pe teren la meciul de la Copenhaga – VEZI DETALII AICI. Cosmin Contra este în căutarea celei de-a doua victorii de când a preluat naţionala. Vineri, “Guriţă” a debutat pe banca tehnică a tricolorilor în România-Kazahstan 3-1.

Danemarca – Romania LIVE STREAM Preliminarii CM 2018. Ce au făcut tricolorii

Înaintea meciului de la Copenhaga, jucătorii convocaţi de Cosmin Contra s-au plimbat prin capitala Danemarcei – VEZI DETALII AICI. Tricolorii revin în Danemarca la 14 ani distanţă de când România rata prezenţa la Campionatul European din 2004. Atunci, Cosmin Contra nu a fost prezent pe teren la meciul de pe Parken, în schimb, din lotul convocat de “Guriţă” se regăseşte Bogdan Lobonţ, portar care a fost titular la partida din 2003. Actualul selecţioner al tricolorilor a fost pe teren la meciul de la Bucureşti din primăvara anului 2003, atunci când România era învinsă categorică de danezi, cu scorul de 2-5.

Danemarca – Romania LIVE STREAM Preliminarii CM 2018. La meciul din primăvară, cele două echipe au terminat la egalitate, 0-0. Înaintea partidei de la Copenhaga, la conferinţa de presă, Cosmin Contra a declarat că vrea să vadă aceeaşi determinare ca la meciul cu Kazahstan de vineri seară. Tehnicianul de 49 de ani a mai precizat că nu se gândeşte să o ajute pe Muntenegru, echipă care depinde şi de un rezultat al tricolorilor la Copenhaga – VEZI DETALII AICI.

Tags: