Fotbal intern

Surpriza lui Contra după victoria cu Kazahstan. Programul complet al “tricolorilor” înainte de ultimul meci din preliminariile CM 2018

După ce a reuşit să se impună în faţa reprezentativei Kazahstanului, scor 3-1, pe stadionul "Ilie Oană", echipa naţională a României mai are de disputat un singur meci în preliminariile...
06.10.2017 | 18:57
Surpriza lui Contra dupa victoria cu Kazahstan Programul complet al tricolorilor inainte de ultimul meci din preliminariile CM 2018

După ce a reuşit să se impună în faţa reprezentativei Kazahstanului, scor 3-1, pe stadionul “Ilie Oană”, echipa naţională a României mai are de disputat un singur meci în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018, contra selecţionatei Danemarcei, care va avea loc duminică, 8 octombrie, de la ora 19:00, în Copenhaga.

După ce “tricolorii” au învins reprezentativa Kazahstanului, Cosmin Contra, noul selecţioner al echipei naţionale a României, a decis să le facă o surpriză jucătorilor săi. FANATIK.RO a aflat că fostul antrenor al celor de la FC Dinamo Bucureşti le-a transmis jucătorilor săi că vineri vor avea liber pentru a face ceea ce doresc. Astfel, majoritatea jucătorilor au decis să plece să se relaxeze într-un centru comercial din zona Băneasa, iar seara vor reveni în cantonamentul naţionalei de la Mogoşoaia.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Vor pleca spre Bucureşti imediat după Danemarca – România

Delegaţia echipei naţionale a României va pleca spre Copenhaga în cursul dimineţii de sâmbătă, 7 octombrie, cu un charter, închiriat de FRF (Federaţia Română de Fotbal), special pentru deplasarea pentru meciul cu Danemarca. Cosmin Contra va susţine o conferinţă de presă alături de un jucător din lotul naţionalei tot sâmbătă, de la ora 17:30 (18:30 ora României), urmată de antrenamentul oficial al “tricolorilor”, care va fi deschis presei în primele 15 minute, la stadionul Telia Parken din Copenhaga.

Imediat după terminarea partidei Danemarca – România, din Copenhaga, care va avea loc duminică, 8 octombrie, de la ora 19:00, pe stadionul Telia Parken, “tricolorii” vor fi aştepaţi de acelaşi charter care i-a dus în Danemarca. Jucătorii lui Cosmin Contra vor reveni la Bucureşti la ora 02:00, luni, 9 octombrie.

Pentru meciul cu Danemarca, de duminică, 8 septembrie, ora 19:00, Cosmin Contra nu se va putea baza pe doi jucători care au evoluat din primul minut în victoria cu Kazahstan, scor 3-1, iar selecţionerul echipei naţionale a României a decis să convoace un titular de la FC Dinamo Bucureşti – vezi detalii.

Danemarca – Romania, duminică, 8 octombrie, ora 19:00, pe stadionul “Telia Parken”, în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.