Fotbal intern

VIDEO+FOTO. Tricolorii lui Contra, susţinuţi la antrenamentul oficial

Update. Echipa naţională a României a susţinut antrenamentul oficial înaintea meciului Danemarca - România, care va avea loc duminică, 8 octombrie, de la ora 19:00, în preliminariile CM 2018....
08.10.2017 | 00:00
VIDEOFOTO Tricolorii lui Contra sustinuti la antrenamentul oficial

Update. Echipa naţională a României a susţinut antrenamentul oficial înaintea meciului Danemarca – România, care va avea loc duminică, 8 octombrie, de la ora 19:00, în preliminariile CM 2018. La antrenamentul oficial au asistat, pe lângă jucătorii echipei naţionale Under 19, Răzvan Burleanu, Gabi Bodescu, Felix Grigore, Andrei Vochin, Mihai Stoichiţă, Tibor Selymeş, Ion Vlădoiu, Ionel Augustin şi Aurel Ţicleanu.

Update. “Tricolorii” lui Cosmin Contra au efectuat antrenamentul oficial înaintea meciului Danemarca – România, din ultima rundă a preliminariilor Campionatului Mondial din Rusia 2018. Presa a avut acces primele 15 minute pe stadionul celor de la FC Copenhaga.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Update. Delegaţia României a ajuns în Copenhaga, acolo unde va avea loc meciul dintre Danemarca şi România, duminică, 8 octombrie, de la ora 19:00, din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018.  VEZI VIDEO MAI JOS CU MOMENTUL ÎN CARE TRICOLORII AU AJUNS ÎN COPENHAGA!

…………

Seara, pe stadionul echipei FC Copenhaga, de la ora 19:00, echipa pregătită de Cosmin Contra va avea antrenamentul oficial care va fi deschis presei în primele 15 minute. Mai devreme, de la ora locală 17:30, selecţionerul Cosmin Contra va susţine o conferinţă de presă.

……………..

La primele ore ale dimineţii de sâmbătă, aeroportul “Henri Coandă” a fost un adevărat furnicar. Printre sutele de oameni obişnuiţi care urmau să decoleze spre destinaţii de tot felul, s-au amestecat şi membrii delegaţiei naţionalei de fotbal a României. Elevii lui Contra se pregăteau să urce în avionul de Copenhaga, pentru ultimul meci din faza grupelor preliminariilor CM din 2018, cu Danemarca. VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO

Surpriză mare, însă, în aeroport pentru delegaţia României! În acelaşi timp, se pregăteau de decolare şi handbaliştii de la Dinamo, care merg în Norvegia, pentru partida cu Elverum din grupele Ligii Campionilor, partidă decisivă pentru elevii lui Eliodor Voica în perspectiva calificării în faza următoare. “Câinii roşii” au două înfrângeri şi o victorie în grupă, iar în cazul în care ar învinge în Norvegia, ar reintra în cărţile calificării.

Danemarca – România, ultimul test pentru tricolori

Cele două delegaţii ale românilor, nu au fost şi singurele prezenţe din lumea sportului în aeroport. Acolo se aflau şi fotbaliştii lui Aris Limassol, ciprioţii disputând vineri seară un amical cu scop umanitar cu Dinamo, pierdut cu 2-1. Aris s-a urcat în avionul de Cluj-Napoca, deoarece au programat o nouă partidă de pregătire în compania liderului din Liga I, CFR.

Naţionala de fotbal a României va juca duminică, de la ora 19:00, la Copenhaga, ultimul meci din actualele preliminarii. Partida va fi transmisă ONLINE, în format VIDEO de FANATIK.RO

Handbaliştii de la Dinamo vor disputa al patrulea meci din grupa C a Ligii Campionilor la handbal masculin, tot duminică, în Norvegia, cu Elverum, de la ora 18:00.