Sport

Daniel Ghiță l-a distrus pe Vondracek încă din prima rundă în gala Colosseum! Cehul s-a ales cu nasul rupt! Video

29.03.2019 | 22:21
Daniel Ghita la distrus pe Vondracek inca din prima runda in gala Colosseum Cehul sa ales cu nasul rupt Video
ADVERTISEMENT

Daniel Ghiță (37 ani) a revenit în ring după o absență de cinci luni în cadrul unei gale Colosseum ce s-a desfășurat în România. „Samuraiul” a avut parte de un adversar experimentat în persoana cehului Petr Vondracek (41 ani).

Daniel Ghiță l-a distrus pe Vondracek încă din prima rundă în gala Colosseum!

Ghiță nu a avut nicio problemă însă împotriva lui Vondracek, pe care l-a dominat clar și l-a trimis de câteva ori la podea încă din primele două minute. Mai mult, românul pur și simplu i-a rupt nasul adversarului său cu o lovitură puternică de pumn, dar acesta a continuat să lupte. Nu a rezistat însă până la finalul primei reprize, fiind făcut KO de Ghiță. Imagini pe Digisport.

ADVERTISEMENT

Toți cei prezenți în sală s-au ridicat în picioare pentru a-i scanda numele lui Daniel Ghiță la final, dar, în același timp, pentru a-l aplauda și pe Vondracek pentru spiritul de luptă de care a dat dovadă. A fost cea de-a doua victorie obținută de Ghiță de la revenirea sa în circuitul profesionist după o absență de patru ani. În luna octombrie, Ghiță îl spulbera tot prin TKO pe bosniacul Dzevad Poturak.

Morosanu ar putea fi urmatorul adversar al lui Daniel Ghita
Morosanu ar putea fi urmatorul adversar al lui Daniel Ghita

“Am luat lupta în serios, ca de fiecare dată când lupt cu un sportiv de valoar. Fac două antrenamente pe zi – dimineața și seara – acum am ca temă alergare sprit și gimnastică, iar diseară kickbox tehnică și combinații” – spunea Ghiță înaintea acestui meci.

ADVERTISEMENT

Obiectivul lui Ghiță este o luptă cu Cătălin Moroșanu, de pe urma căreia să se aleagă cu o bursă consistentă, dar și cu șansa de a-și consolida statutul de cel mai bun luptător român de K1. Pentru moment, cele două tabere nu au ajuns la un consens, dar există speranțe că un meci între Ghiță și Moroșanu ar putea avea loc la toamnă.