Fotbal intern

Daniel Niculae vrea să plece de la Rapid. “I-a expirat contractul de jucător!”

08.07.2018 | 22:13
Daniel Niculae vrea sa plece de la Rapid Ia expirat contractul de jucator

Daniel Niculae vrea să plece de la Rapid. Unul dintre cei mai iubiţi jucători din Giuleşti nu vrea să mai continue la echipă şi din sezonul următor deoarece este deranjat de faptul că unele promisiuni care i-au fost făcute nu au mai fost onorate de către ei care se ocupă de destinele echipei.

Daniel Niculae a fost fotbalistul care a pus mult suflet în proiectul Academiei Rapid şi omul care i-a făcut şi pe alţi colegi de generaţie de ai săi să vină şi să joace alături de el în Liga 4. Însă chiar dacă giuleştenii au promovat în Liga 3, totuşi FANATIK.RO a aflat că fostul atacant al naţionalei României nu mai doreşte să continue la formaţia giuleştenilor. Niculae este sătul de tot felul de promisiuni care nu au fost onorate şi deja i-a anunţat pe oamenii care susţin financiar Rapidul că nu mai doreşte să rămână la echipă.

Daniel Niculae vrea să plece de la Rapid. “I-a expirat contractul de jucător!”

Contactat de către FANATIK.RO pentru a discuta despre situaţia lui Daniel Niculae, Nae Stanciu, preşedintele giuleştenilor, ne-a vorbit despre omul care dacă nu ar fi fost la echipă poate că Rapid nu ar fi promovat în Liga 3. “Am auzit şi eu unele zvonuri. Mi-a spus cineva câte ceva legat de această intenţie a lui Nico de a renunţa, dar eu unul nu am fost anunţat oficial de el despre faptul că ar vrea să plece de la echipă. Ultima oară am vorbit cu el când am văzut împreună şi cu Maftei ultimul meci al Braziliei de la Campionatul Mondial. Eu ştiu că lui Nico i-a expirat contractul de jucător cu Rapid şi trebuia să discute prelungirea lui. Poate că aici să fi intervenit ceva dar eu nu ştiu mai multe”, a spus Nae Stanciu.

FANATIK.RO a aflat că în cursul zilei de duminică o parte dintre fotbaliştii Rapidului s-au reunit deja la Mangalia, acolo unde giuleştenii vor susţine primul cantonament al verii. Însă printre aceştia se nu se aflau şi Daniel Niculae. Totuşi, antrenorul Constantin Schumacher speră că fostul atacant al naţionalei României îşi va rezolva problemele cu oficialii giuleştenilor şi va veni şi el luni în contonamentul de la mare. În următoarea perioadă Şumi se va ocupa de campania de transferuri pentru Liga 3. Este de urmărit dacă Daniel Pancu îşi va menţine şi el decizia retragerii definitive din cariera de fotbalist după ce nu a mai jucat deloc spre finalul campionatului Ligii 4 din cauza unei accidentări.