Sport

Exclusiv. Nou antrenor la Juventus. Scandal teribil. “A jignit jucătorii!”

UPDATE. 21 august. Daniel Opriţa a povestit ce s-a întâmplat luni în relaţia sa cu patronul Ilie Ciuclea, confirmând dezvăluirile FANATIK.RO....
22.08.2017 | 00:03
Exclusiv Nou antrenor la Juventus Scandal teribil A jignit jucatorii

UPDATE. 21 august. Daniel Opriţa a povestit ce s-a întâmplat luni în relaţia sa cu patronul Ilie Ciuclea, confirmând dezvăluirile FANATIK.RO.

“La meciul cu Steaua patronul a intrat în vestiar şi a început să-i jignească pe jucători! M-a jignit şi pe mine! Noi dominam Steaua şi el spunea că sunt jucători de liga a patra! Este tensiune în fiecare zi. La noi şi când a fost bine a fost rău. Mi-am dat demisia, m-am dus la club să discut cu patronul, dar a zis să aştept şi secunzii. M-am dus la stadion să-i aştept în vestiar, dar nu m-au lăsat paznicii să intru! Patronul mi-a dat o foaie şi mi-a spus “hai, mai repede, reziliază!” Şi m-a înjurat! Am spus că nu mai reziliez dacă se comportă aşa. Pentru asta nu mai renunţ la nicio lună de contract! E păcat pentru cum m-au tratat! I-am adus din liga a treia. Aveau două mingi de la pufuleţi, trei copete şi şapte tricouri”, a spus Opriţa la sport.ro.

UPDATE 21 august / La antrenamentul din cursul după-amiezii de luni, fostul tehnician al echipei, Daniel Opriţa a avut parte de un scandal teribil. Mai devreme a fost la patronul Ciuclea pentru a rezilia contractul, dar a rămas fără cuvinte când i s-au prezentat actele. Era vorba despre o reziliere cu acordul ambelor părţi, fără nicio despăgubire. Mai mult, Opriţa şi staff-ul său tehnic sunt neplătiţi de trei luni! Ciuclea nu mai doreşte să le dea niciun ban, moment în care Opriţa s-a decis să meargă la antrenament, dar a fost oprit, şi el, şi secunzii săi, de bodyguarzii puşi de patron!

Ciuclea l-a numit deja pe Marin Barbu ca nou antrenor, cum FANATIK.RO a anunţat EXCLUSIV, dar oamenii şefului dezvăluie că acesta este doar interimar şi-i ţine locul cald lui Dan Alexa, cel care este pe final de negocieri cu Juventus!

UPDATE 21 august / Juventus Bucureşti şi-a găsit antrenor după plecarea lui Daniel Opriţa de la echipa care ocupă în prezent ultimul loc în clasamentul din Liga 1 Betano. FANATIK.RO a aflat că nou-promovata va fi antrenată de Marin Barbu, şeful Centrului de Copii şi Juniori al echipei care a terminat pe primul loc în Liga 2 în sezonul trecut.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real 

Marin Barbu este antrenorul care a provocat cea mai şocantă întoarcere de rezultat din fotbalul românesc. În noiembrie 2000, “Magiun” Barbu era antrenor la Foresta Suceava. Echipa moldoveană a jucat etapa 13, ghinion pentru „cîini”, la Dinamo acasă, pe stadionul din Şoseaua „Ştefan cel Mare”. În minutul 60 scorul era 4-0 pentru dinamovişti. În final era, însă, 5-4 pentru Foresta!

*********************************************************************************************************************

UPDATE 19 august / Daniel Opriţa şi-a dat demisia de la Juventus Bucureşti după înfrângerea cu FCSB. Antrenorul nou-promovatei a declarat la finalul meciului pierdut cu 1-2 că decizia sa nu putea fi schimbată nici dacă echipa câştiga partida cu vicecampioana României.

“Aş fi plecat şi dacă am fi câştigat. La cât m-am consumat în aceşti 2 ani cred că mi-am pierdut 10 ani din viaţă. Nu mai am putere să continui fiindcă am plecat la război cu un cuţitaş în faţa tancurilor”, a declarat Daniel Opriţa la finalul meciului de la Ploieşti. Rămasă fără antrenor, Juventus s-a orientat spre Dan Alexa, tehnician care este liber de contract după ce şi-a dat demisia de la Concordia Chiajna.

Conform gsp.ro, pe lista nou-promovatei s-ar afla şi Mihai Teja, antrenor care a semnat cu Pandurii Târgu Jiu în această vară, dar care a plecat după doar două zile. Acesta ar mai fi purtat discuţii cu oficialii lui Juventus, însă conducătorii clubului care se află pe ultimul loc au preferat să-i dea creadit în continuare lui Daniel Opriţa.

Preşedintele Gheorghe Chivorchian a declarat pentru gsp.ro că încă nu există o variantă pentru înlocuirea lui Opriţa. “Nu am vorbit deloc cu Opriţa, o să discut cu el. În acest moment nu avem nicio variantă de antrenor, chiar dacă în presă au apărut mai multe nume. Fiecare are dreptul să propună, dar noi suntem cei care alegem. Nu vreau să mă gândesc cine o să vină antrenor. Aştept să vorbesc cu Opriţa, iar în momentul în care vom avea ceva de anunţat, o vom face public”.

**********************************************************************************************************************

Juventus Bucureşti a pierdut al patrulea meci în sezonul lor de debut în Liga 1, 0-1 cu CS U Craiova. Formaţia antrenată de Daniel Opriţa a obţinut un singur punct după 5 etape, iar scaunul antrenorului a început să se clatine. La finalul meciului de la Ploieşti, fostul jucător al celor de la Steaua, era vizibil deranjat de jocul echipei sale.

Daniel Oprita Juventus – Craiova 0-1. Daniel Opriţa a declarat la finalul meciului de la Ploieşti că se aştepta ca echipa lui să fie dominată de CS U Craiova, dar că se aştepta ca oltenii să pice fizic în a doua repriză. “Ne-au dominat, ştiam că sunt o echipă periculoasă. Am aşteptat în a doua repriză, am mizat că ei vor fi obosiţi. Puteam să intrăm şi în avantaj, din nou nu am reuşit să marcăm din situaţii foarte bune”.

Daniel Oprita Juventus – Craiova 0-1. Antrenorul lui Juventus Bucureşti a vorbit şi despre arbitraj, acesta precizând că echipa sa merita să primească un penalty la finalul meciului. “Ne-au ciupit puţin şi arbitrii. La ultima fază puteau să ne lase să mai aruncăm o minge în careu. Suntem o echipă mică”, a declarat Daniel Opriţa la finalul meciului Juventus Bucureşti – CS U Craiova 0-1.

FANATIK.RO a aflat că Daniel Opriţa ar urma să fie demis din funcţia de antrenor al echipei Juventus Bucureşti. În locul fostului stelist, favorit să preia echipa este Dan Alexa, acesta fiind liber de contract după ce a fost demis de la Concordia Chiajna la începutul actualului sezon. Fostul jucător al lui Dinamo le-a mai antrenat în trecut pe Poli Timişoara, Rapid Bucureşti, ASA Târgu Mureş.