Fotbal intern

Daniel Popa este arma secretă a lui Dusan Uhrin pentru derby-ul cu FCSB. A revenit în timp record după accidentare. EXCLUSIV

27.09.2019 | 12:37
Daniel Popa este arma secreta a lui Dusan Uhrin pentru derbyul cu FCSB A revenit in timp record dupa accidentare EXCLUSIV

Dusan Uhrin primește și vești bune după accidentarea lui Diego Fabbrini, ”artistul” de la mijlocul terenului care venise să trezească alături de Dan Nistor jocul lui Dinamo. Dacă italianul nu va reveni mai mult ca sigur până la derby-ul cu FCSB, el urmând să mai stea cel puțin două săptămâni după fractura la gleznă suferită la meciul cu Astra, Daniel Popa poate fi arma secretă a ”câinilor” cu FCSB.

Daniel Popa este arma secretă a lui Dusan Uhrin pentru derby-ul cu FCSB

Golgheterul ”câinilor” cu 4 reușite în campionat până în acest moment, Daniel Popa, și-a revenit mai repede decât antrenorul și-a imaginat după accidentarea suferită în partida de pe Național Arena cu FC Botoșani. El va putea juca mai mult ca sigur în derby-ul cu FCSB.

”Popa a suferit o ruptură și va lipsi între 2 și 4 săptămâni. Mă îngrijorează faptul că nu mai avem atacanți. În afară de Montini, nu mai avem atacant de careu. Nu știu cum ne vom descurca”, a declarat Dusan Uhrin imediat după meciul cu moldovenii.

De ce a revenit Slavko Perovic la Dinamo

Conducerea a încercat să-i facă pe plac antrenorului și să încerce să mai aducă un atacant liber de contract. Doar că nu au găsit niciunul valoros care să accepte condițiile financiare de la Dinamo. Așa s-a ajuns la varianta revenirii lui Slavko Perovic la antrenamentele ”câinilor”, care în 14 zile va fi pregătit din punct de vedere fizic să joace pentru formația din Ștefan cel Mare. Sârbul oricum nu a vrut să-și rezilieze contractul cu Dinamo din cauza problemelor la inimă cu care a jucat până acum atât în Turcia, cât și în Serbia, și conducerea a decis până la urmă să se folosească de serviciile sale până în iarnă, când atacantul își poate găsi o nouă înțelegere.

Vestea bună pentru Dusan Uhrin este că problema lui Daniel Popa s-a rezolvat și golgheterul ”câinilor” a revenit săptămâna aceasta la antrenamente. El a început alergările ușoare și de luni se va putea antrena cot la cot cu ceilalți coechipieri pentru derby-ul cu FCSB. Atacantul lui Dinamo are 3 goluri înscrise în prima victorie a ”câinilor” din acest sezon, cu Academica Clinceni, 4-1, și a marcat golul victoriei cu Sepsi, 0-1, la Sfântu Gheorghe.