Fotbal intern

Daniel Popa se gândește la națională, după hat-trick-ul cu Liepaja: „Am căpătăt încredere”. Video

Daniel Popa se gandeste la nationala dupa hattrickul cu Liepaja Am capatat incredere Video

Daniel Popa a fost eroul lui Dinamo București în partida cu FK Liepaja, câștigată de Dinamo cu 3-2. Atacantul „câinilor” a reușit un hat-trick contra letonilor. Jucătorul lui Dinamo s-a arătat extrem de încrezător, la sfârșitul meciului contra letonilor.

Atacantul s-a arătat încântat de faptul că la acest meci a reușit să spargă gheața: „Aveam nevoie de gol. Nu mai marcasem de mult, de asta am vrut să execut lovitura de la 11 metri (nr. primul gol înscris în minutul 14). Am căpătat încredere și sper să o țin tot așa.” Cât despre prezența lui Cosmin Contra la partida cu Liepaja, Daniel Popa a zis: „Este bine pentru mine și pentru viitorul meu să marchez, cu atât mai mult cu cât a fost prezent și selecționerul Cosmin Contra la meci”, a spus Popa, la sfârșitul partidei.

Daniel Popa a vorbit despre criticile lui Mircea Rednic, după hat-trick-ul cu Liepaja

Cât despre zvonurile din ultima perioadă cum că ar fi pe făraș la Dinamo, Daniel Popa a spus: „M-au motivat și criticile. Dacă era ceva adevărat, Mister mă lăsa și pe mine acasă, așa cum i-a lăsat și pe ceilalți. Au venit foarte mulți jucători buni. sper să o ținem așa până la final. Sperăm la play-off în continuare.”

Daniel Popa a înscris un hattrick contra lui FK Liepaja

Cât despre faptul că la meciul cu Liepaja a jucat și Dan Nistor, Daniel Popa a avut numai cuvinte de laudă pentru căpitanul său: „Dan Nistor e un jucător foarte bun, vede jocul altfel, și e mult mai ușor să marchezi când e el pe teren. E normal să am concurență, nu marcasem de mult, e firesc să aducă jucători noi pe locul meu. Îi mulțumesc domnului Rednic că are în continuare încredere în mine. Altul, în locul lui, probabil nu m-ar fi adus aici”, a declarat Popa la finalul partidei Dinamo – Liepaja, scor 2-2.

Live din Antalya – https://goo.gl/B3hZNKDeclaratii in direct – https://goo.gl/B3hZNK

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 20. Januar 2019

  • 450.000 de euro este cota lui Daniel Popa, potrivit transfermarkt.de