Fotbal intern

Daniel Prodan, batjocorit de FRF şi de justiţie, chiar şi după moarte!

Urmaşii fostului internaţional român au pierdut procesul cu FRF, deşi ceilalţi colegi ai fotbalistului, disponibilizaţi odată cu el, au câştigat în instanţă.
31.03.2018 | 16:27
Daniel Prodan batjocorit de FRF si de justitie chiar si dupa moarte

Fostul internaţional român Daniel Prodan, batjocorit şi după moarte de justiţie şi de Federaţia Română de Fotbal! O anchetă făcută de libertatea.ro arată cum a fost Prodan singurul angajat dat afară de FRF care a pierdut contestaţia în instanţă! Daniel Prodan împreună cu mai mulţi colegi au fost daţi afară de la FRF, din cauza unei aşa zise reorganizări a Federaţiei. Toţi ceilalţi angajaţi au câştigat în instanţă, după ce s-a demonstrat că reorganizarea instituţiei a fost una fictivă, menită doar să scape de angajaţii incomozi, însă nu şi urmaşii fotbalistului decedat între timp. 

După înfrângeri la Tribunal şi la Curtea de Apel, reprezentanţii lui Prodan au înaintat în instanţă dosarul de revizuire, cu scopul de a sesiza Înalta Curte, în vederea lămuririi unor chestiuni de Drept. Cererea avea darul să clarifice problema aplicării puterii de lucru judecat a unor hotărâri precedente, respectiv a celor ce au câştigat procesele cu FRF. În ideea că dacă toţi ceilalţi angajaţi FRF au avut câştig de cauză, prin consecinţă, şi dosarul lui Didi trebuia să aibă o soluţie identică. La un moment dat, o judecătoare din complet a decis să facă un pas înapoi, adică să se abţină. Anterior însă, se pronunţase în dosar. Judecătoarea Adela-Cosmina Bodea, membră a completului de 3 de la Curtea de Apel, a decis să se abţină în acest dosar, invocând faptul că soţul său are contracte cu federaţia. Recunoaşte că, din decembrie 2017, partenerul de viaţă derulează afaceri cu FRF, instituţie parte în dosar. Aşadar, brusc, magistratul află că are afaceri cu FRF! Dar, asta n-a împiedicat-o să se pronunţe în dosar, câteva luni mai devreme! Halucinant! Avocaţii lui Prodan cred că este doar un alibi de-al magistratului.

”Soţul judecătoarei încasa bani de la FRF”

”Atitudinea părtinitoare a judecătoarei faţă de federaţie este evidentă, iar acum cunoaştem şi motivul: soţul încasează bani de la FRF, notează libertatea.  Oare acesta este preţul pentru ca familia lui Didi să piardă procesul, iar imaginea unui mare fotbalist să rămână pătată de o concediere abuzivă?”, a declarat pentru libertatea avocata lui Prodan,  Diana Gavra.

Tags: