Fotbal international

Daniel Sturridge, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat ilegal! Ce suspendare riscă jucătorul lui Liverpool

12.11.2018 | 20:56
Daniel Sturridge acuzat de Federatia Engleza ca a pariat ilegal Ce suspendare risca jucatorul lui Liverpool

Daniel Sturridge este acuzat de Federaţia Engleză că a pariat ilegal. Forul din Marea Britanie a deschis o anchetă împotriva atacantului de 29 de ani. Jucătorul lui Liverpool ar fi încălcat două dintre articolele din regulamentul legat de pariuri.

Luni, Federaţia Engleză de Fotbal a anunţat că a fost deschisă o anchetă împotriva lui Daniel Sturridge, fără a da mai multe detalii legate de ceea ce a făcut internaţionalul englez. Fotbalistul de 29 de ani ar fi încălcat regulamentul în ianuarie 2018, atunci când a fost împrumutat de Liverpool la West Bromwich Albion. Daniel Sturridge are termen de opt zile, până pe 20 noiembrie, să răspundă la acuzaţiile care i-au fost aduse.

Daniel Sturridge, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat ilegal! Ce articole a încălcat

Daniel Sturridge este acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal că a pariat ilegal. “Un participant nu poate paria, direct sau interect, sau să ofere instrucţiuni, să permită, să cauzeze sau să îi ofere altcuiva motive de a paria pe rezultatele unui meci oriunde în lume, dar şi pe transferurile de jucători, angajarea de manageri, alegerea unei echipe sau măsuri disciplinare”, este articolul E8(1) (a) pe care atacantul lui Daniel Sturridge l-a încălcat.

“Un participant care oferă altei persoane informaţii legate de fotbal, obţinute prin virtutea poziţiei sale şi care nu sunt publice în acel moment”, este articolul E8(1) (b), al doilea pe care fotbalistul l-ar fi încălcat. În cazul în care va fi găsit vinovat, Daniel Sturridge ar putea să primească o suspendare de până la 18 luni. “Daniel şi-a oferit cooperarea deplină şi fără echivoc pe tot parcursul acestui proces şi a asigurat clubul că va face acest lucru în continuare. Daniel a mai susţinut categoric ca nu a pariat niciodată pe fotbal”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui FC Liverpool.

Daniel Sturridge, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat ilegal. Ce articole a încălcat jucătorul lui Liverpool
Daniel Sturridge, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat ilegal. Ce articole a încălcat jucătorul lui Liverpool