Fotbal intern

GALERIE FOTO. Suporterii lui Rapid, miting în faţa Primăriei Sectorului 1. Ce mesaj le-a transmis edilul

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a afirmat în repetate rânduri că doreşte să preia clubul Rapid în subordinea instituţiei pe care o conduce din iunie 2016. Edilul are şi suportul...
06.07.2017 | 00:01
GALERIE FOTO Suporterii lui Rapid miting in fata Primariei Sectorului 1 Ce mesaj lea transmis edilul

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a afirmat în repetate rânduri că doreşte să preia clubul Rapid în subordinea instituţiei pe care o conduce din iunie 2016. Edilul are şi suportul fanilor, aceştia strângându-se miercuri pentru a susţine proiectul. Daniel Tudorache a stat de vorbă cu fanii preţ de câteva minute, acesta declarând că speră să găsească o soluţie în această lună.

“Eu vă mulţumesc că aţi venit, chiar dacă eu nu am fost de acord. Sper ca la începutul acestei luni să am soluţia şi să cer votul pentru a face această echipă”, le-a spus Daniel Tudorache suporterilor rapidişti. 30 de suporteri s-au strâns miercuri în faţa Primăriei Sector 1 la un miting organizat de fanii formaţiei din Giuleşti.

Mitingul a început la ora 17:00 şi a durat aproximativ o jumătate de oră. Aceştia au încercat să pună presiune pe consilierii USR şi PNL care s-au opus proiectului preluării echipei de către autorităţile locale. Edilul a purtat deja o serie de discuţii cu Valentina Caciureac, preşedintele CS Rapid. În cazul în care cele două parţi vor ajunge la un punct comun, clubul sportiv va trece din subordinea Ministerului Transporturilor în cea a Primăriei Sector 1.

“Am anunţat-o acum patru sau cinci zile de intenţia mea, mi se pare normal. Şi i-am şi spus de ce: Clubul Rapid a fost înfiinţat la Atelierele Griviţa în 1923 şi, din câte ştiu, Atelierele Griviţa sunt în continuare în Sectorul 1. Vreau ca un copil care doreşte să facă fotbal pe raza Sectorului 1 să vină la acea echipă. Vreau ca acest club să funcţioneze şi să aibă performanţă în fotbal”, a declarat de curând Daniel Tudorache.