Life

Daniela Gyorfi, în şedinţă… de spiritism cu mama sa. Cântăreaţa a primit toate detaliile despre viaţa de apoi

Daniela Gyorfi este în continuare neconsolată supă moartea mamei sale, care a survenit cu patru ani în urmă. Dar a reuşit să intre în legătură cu spiritul mamei, prin internediul unui medium.
04.03.2018 | 23:43
Daniela Gyorfi in sedinta de spiritism cu mama sa Cantareata a primit toate detaliile despre viata de apoi

Daniela Gyorfi a suferit enorm după moartea celei care i-a dat viaţă, dar a participat la o emisiune tv unde un medium a pus-o în legătură cu spiritul mamei sale.

Artista a putut astfel afla ce mai face mama sa pe lumea cealaltă. „Noi trăim într-un mediu fizic care nu se întâmplă în planul astral. În momentul în care noi trecem dincolo, acest blocaj dispare. Acolo nu mai e vorba despre cine merge în căruţ sau în picioare”, a detaliat spiritul, prin intermediul mediumului.

Cântăreaţa a mai putut afla că mama sa este bine, deşi nu a ajuns încă la lumină. Dar are doi ghizi care o ajută. „Am de plătit o karmă de acceptare”, ar fi detaliat spiritul.

Deşi se spune că spiritelor nu le este îngăduit să facă dezvăluiri despre locul în care sunt şi ce se întâmplă după moarte, totuşi mama Danielei Gyorfi a comunicat excelent. „Cât timp trăim pe Pământ nu înţelegem de ce ne este dată boala. Nu putem să trecem dincolo, se expandează conştiinţa. Boala este o formă de datorii faţa de alţii sau faţă de noi înşine. Acum cunosc acest lucru pentru că cei doi ghizi mă ajută sainţeleg. Nimeni în afară de noi nu e vinovat că am murit. Mi-a fost scris în destin să am o asemenea viaţă. Sunt doar efectele alegerilor şi atitudinilor noastre”, ar fi spus mama Danielei Gyorfi, potrivit intermediarului.

În final, mama artistei i-a recomandat fiicei sale să renunţe la lucrurile care i-au aparţinut, întrucât energia acestora o menţine între două lumi.

Sursă: www.wowbiz.ro