Fotbal international

Daniele de Rossi a ajuns la Boca Juniors. Scene de haos generalizat pe aeroportul din Buenos Aires. VIDEO

25.07.2019 | 17:02
Daniele de Rossi a ajuns la Boca Juniors Scene de haos generalizat pe aeroportul din Buenos Aires VIDEO

S-a declanșat haosul în aeroportul din Buenos Aires la sosirea lui Daniele de Rossi în Argentina. Fostul căpitan emblematic al lui AS Roma a luat prin surprindere pe toată lumea  semnând pentru 8 luni cu Boca Juniors. Italianul a ajuns astfel într-o galerie selectă de legende care au jucat pentru Boca Juniors precum Diego Armando Maradona, Juan Roman Riquelme, Martin Palermo, sau Carlos Tevez.

Daniele De Rossi a ajuns la Boca. Va câștiga 500.000 de euro în 8 luni!

Daniele de Rossi va primi în aceste 8 luni un salariu de 500.000 de euro, iar conducerea Bocăi Juniors i-a oferit deja număr 16, cel cu care a făcut istorie la AS Roma. Mijlocașul de 36 de ani avea în vedere să se retragă din fotbal, însă și-a dorit nespus să experimenteze atmosfera de pe ”La Bombonera”, stadionul Bocăi Juniors, declarând că nu putea să renunțe la fotbal fără să joace întricoul galben-albastru al Bocăi.

Pe internet au apărut mai multe imagini și filmulețe de la aterizarea acestuia pe aeroportul din Bueno Aires, moment în care mii de fani au început să-l ovaționeze și să încerce să-și facă o poză cu el sau să primească un autograf. Daniele de Rossi e deja unul dintre cei mai iubiți mijlocași din echipă de către suporterii fanatici ai Bocăi supranumiți „La 12”.

A refuzat transferuri la Real Madrid și Manchester United

Boca Juniors plănuiește să-l introducă în teren încă de la meciul din Cupa Argentinei cu Almagro, de pe 13 august. Fostul căpitan al romanilor a jucat 616 meciuri pentru echipa din Capitala Italiei, marcând 63 de goluri pentru “giallo-rossi”, iar pentru naționala Italiei acesta a jucat 117 partide, marcând 21 de goluri, iar cel mai important moment trăit de acesta a fost cucerirea Cupei Mondiale în 2006 în fața Franței ,la lovituri de departajare.

De-a lungul anilor, Daniele de Rossi a fost ofertat de mai multe cluburi importante ale Europei, precum Manchester United și Real Madrid, însă a rămas fidel echipei la care a crescut și la care s-a format ca fotbalist, la fel ca și în cazul colegului său Francesco Totti.

  • 2001 este anul în care Daniele de Rossi a debutat pentru AS Roma
  • 3 trofee a cucerit mijlocașul cu AS Roma: 2 Cupe ale Italiei și o Supercupă a Italiei