Fotbal intern

Dănuţ Lupu, dat afară de la Dinamo. Dezvăluiri făcute de fostul internaţional!

09.09.2018 | 13:10
Dănuţ Lupu, dat afară de la Dinamo. Dezvăluiri făcute de fostul internaţional!
Dănuţ Lupu prezent la un eveniment

Dănuţ Lupu, dat afară de la Dinamo. Fostul mare internaţional a fost anunţat de conducerea alb-roşiilor că nu mai este nevoie la echipa din Ştefan cel Mare de serviciile sale, deoarece trebuie să se facă restructurări în cadrul clubului.

Fostul mare internaţional Dănuţ Lupu lucra la Dinamo în departamentul de scouting, dar era cunoscut şi ca omul care avea curajul la orice oră să spună lucrurilor pe nume şi să îi atragă atenţia chiar şi lui Ionuţ Negoiţă atunci când acesta greşea. Probabil că lucrul respectiv l-a şi costat postul său, iar FANATIK.RO a luat legătura cu omul care în Liga 1 Betano a jucat la echipa din Ştefan cel Mare şi la Rapid şi am discutat despre îndepărtarea sa, dar şi despre viitorul negru pe care acesta îl vede în Ştefan cel Mare.

După ce a fost dat afară de la Dinamo, Dănuţ Lupu a ruput tăcerea: “Totul acolo s-a transformat într-un haos total!”

Dănuţ Lupu a dezvăluit pentru FANATIK.RO că, după ce a fost dat afară de la Dinamo nu a vrut să facă o perioadă declaraţii deoarece nu a dorit ca vorbele sale să fie  interpretate. “Voi ştiţi că eu spun fără nici o reţinere lucrurilor pe nume şi aşa o voi face şi acum. Am preferat să stau retras o perioadă că nu doream să se interpreteze vorbele mele. Nu doream să se spună că, după ce am fost dat afară de la Dinamo, m-am apucat şi eu imediat să atac. M-au dat afară acum câteva săptămâni şi mi-au spus că nu au ce să îmi facă deoarece s-a dat ordin de sus să se facă restructurări.

Dar al naibii eram şi eu ăla cu cel mai mare salariu de prin club, nu? Din păcate acum de Dinamo a rămas doar numele, iar dacă nu exista Peluza Cătălin Hâldan de mult se alegea praful. Suporterii ţin în viaţă Dinamo.

Vouă vă place fotbalul de la Dinamo? Nu vedeţi că prin deplasare această echipă încasează doar câte trei goluri? Hai să fim serioşi! Acolo este un haos total, iar lui Bratu îi e frică să nu se trezească fără jucători pe la antrenamente. Îi e frică de la o zi la alta să nu îi fie vânduţi din jucători, iar la plecări el nu are nici un cuvânt de spus. Voi credeţi că la Dinamo fotbalul se mai poate juca doar cu sărut-mâna? Nu! Îţi trebuie bani, iar Negoiţă nu prea îi mai scote din buzunar”, a spus Lupu.

Dan Nistor se află într-o acţiune de atac în tricoul lui Dinamo
Dan Nistor se află într-o acţiune de atac în tricoul lui Dinamo

“Nu au avut curajul să îl vândă pe Nistor de frica suporterilor din PCH”

În continuare Dănuţ Lupu a vorbit şi despre posibilitatea ca Dan Nistor să plece de la Dinamo. “Hai să fim serioşi! Ionuţ Negoiţă nu a avut curajul să îl vândă şi pe Nistor. Dacă nu erau suporterii din PCH, Dan Nistor era vândut lui Gigi Becali după primul telefon. Dar de frică Negoiţă nu l-a mai dat şi pe Nistor. Însă, dacă stau bine să analizez, totuşi Ionuţ Negoiţă nu o să mai aibă în viaţa lui o aşa ofertă pentru Nistor. Nimeni nu o să îi mai dea 700 de mii de euro pe un jucător de 30 de ani, ba să te mai alegi şi cu un fotbalist ca Qaka. Aici Negoiţă nu gândise prost, dar a avut ghinionul ca doar Gigi Becali să îi facă această ofertă.

Însă eu unul mă distrez când văd că se spune că nu mai decide Ionuţ Negoiţă la Dinamo, că e altul patronul. Dar pe Danciulescu îl tot auzim pe la televizor când vorbeşte despre un subiect, că nu s-a decis nimic că e placat domnul Negoiţă în vacanţă. Păi mai decide Negoiţă la Dinamo sau nu mai decide? Însă totul la Dinamo s-a transformat într-un haos total.

Voi mai vedeţi pe cineva de la Dinamo să iasă şi să vorbească despre obiectivul lui Dinamo? Eu de când mă ştiu acest club a luptat pentru cupă şi campionat, dar acum nimeni nu mai vorbeşte despre aşa ceva. Mai era în club un ultim dinamovist, dar a fost îndepărtat şi ăla prin uşa din dos. Acela am fost eu”, a încheiat Lupu.

Citeşte şiDinamo va juca un singur meci pe “Arena Naţională”. Motivul este incredibil

Citeşte şi : Dorinel Munteanu critică echipa aleasă de Contra. “Mă aşteptam să joace titulari Budescu şi Ţucudean!”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri