Fotbal intern

Dănuț Lupu îl pune la punct pe Șumudică! “Îi aduc aminte că nu avea curaj să deschidă gura. Vorbea cu nenea Rednic”

09.11.2018 | 12:33
Danut Lupu il pune la punct pe Sumudica Ii aduc aminte ca nu avea curaj sa deschida gura Vorbea cu nenea Rednic

Dănuț Lupu a intrat și el în jocul contrelor dintre Mircea Rednic și Marius Șumudică. Foști colegi la Rapid, cei trei au avut un schimb dur de replici. Lupu este ultimul care l-a atacat pe antrenorul lui Al Shabab.

“Nu mă leagă o prietenie mai strânsă de Mircea decât de Șumudică, dar îi aduc aminte lui Șumudică faptul că erau vremuri când nici nu avea curaj să deschidă gura să vorbească. Vorbea cu nenea Rednic atunci când vorbea cu Mircea. Șumudică n-are niciun drept să vorbească despre Rednic în condițiile în care vorbea cu nenea Rednic când îl vedea, a declarat Dănuț Lupu pentru Pro X.

Dănuț Lupu îl pune la punct pe Șumudică!Lipu
Dănuț Lupu a câștigat un titlu de campion alături de Rapid

Dănuț Lupu îl pune la punct pe Șumudică!

Șumudică i-a răspuns și el lui Rednic după ce inițial antrenorul dinamoviștilor a râs când a aflat că i s-a făcut rău pe banca tehnică a lui Al Shabab.  „E foarte greu! Acolo de exemplu când pierzi un meci – două …praf de mers, nu! L-ați văzut pe Mircea, s-a întors repede, nu că tiroida, s-a întors că nu mergea și i-au zis du-te Mircică, că nu te așteaptă nimeni. Probabil asta o să-i zică și lui Șumudică când nu merge treaba, dar, în fine, nu mai vreau să intru și în alte amănunte cu fostul meu coleg de echipă și fostul meu antrenor care de câte ori are șansa încearcă să înțepe pe toată lumea și Dumnezeu îți mai dă așa câte o pălmuță și se întoarce împotriva ta, dar asta e viața”

„Eu n-am vorbit absolut nimic, am văzut că pe la conferința de presă comentează că de ce mi-a fost rău, că de ce, că ce buget am avut eu și că n-a avut el, că ceva de genul ăsta, nici nu mă interesează. N-am nicio treabă, îi doresc bafta domnului Mircea Rednic, este unul dintre antrenorii titrați, este unul din managerii din România, cred că singurul manager din România la ora actuală care face și desface și la transferuri și peste tot, a găsit cred că și mediul propice în momentul de față și să dea Dumnezeu să prindă play off-ul ceea ce își dorește foarte mult împreună cu fata dânsului cu care lucrează foarte bine în ultimul timp, am văzut, și ce să facem, trebuie să ne apucăm să aducem familiile aproape de fotbal că văd că aceasta este rețeta succesului în ultimul timp. Şi i-am bătut şi când au băut până la 7 dimineaţa”, a declarat Marius Șumudică la câteva momente după sosirea în țară.
* 1 titlu au câștigat împreună Rednic, Lupu și Șumudică pentru Rapid