Sporturi

Daria Kasatkina s-a despărţit şi ea de antrenorul ei! “Mergem pe căi separate”

23.02.2019 | 17:00
Daria Kasatkina a anunţat şi ea că se desparte de antrenorul ei

Daria Kasatkina a anunţat şi ea că se desparte de antrenorul ei. Daria Kasatkina, locul 13 WTA, a hotărât să pună capăt colaborării cu antrenorul ei, belgianul Philippe Dehaes. Alături de tehnicianul din Belgia, Daria Kasatkina a înregistrat cele mai bune rezultate şi primele succese din carieră. La postarea rusoaicei au comentat mai multe nume mari ale sportului alb, printre care Pauline Parmentier, Ons Jabeur, Julia Goerges, Belinda Bencic sau Alize Cornet.

“Cu tristeţe anunţ că pentru mine şi Philippe Dehaes drumurile se despart după un parteneriat de succes. Îi datorez lui Phillipe foarte mult pentru succesul pe care l-am avut în ultimii doi ani, de când am început să lucrăm împreună. Am decis că am nevoie să reiau controlul şi responsabilitatea pentru tenisul meu. Simt că trebuie să fac asta singură şi să iau o pauză de la lucrul alături de Philippe. Dar el are familie şi copii pe care trebuie să-i susţină, am înţeles că asta este imposibil pentru el şi că este mai bine să mergem pe căi separate”, a transmis rusoaica pe contul personal de Instagram.

Daria Kasatkina a decis să se despartă de antrenorul ei

În continuare, Daria Kasatkina a oferit mai multe detalii. “Cine ştie ce ne rezervă viitorul? Niciodată să nu spui niciodată…Philippe, tu întotdeauna vei însemna foarte mult pentru mine şi îţi doresc tot binele. Mulţumesc pentru tot ce m-ai învăţat şi vei avea mereu un loc special în inima mea. Îmi vor lipsi sfaturile tale la meciuri şi toate cântecele pe care le cântai în maşină”, a mai scris rusoaica de doar 21 de ani.

În circuitul feminin de tenis, rupturile dintre jucătoare şi antrenorii lor au devenit parcă un trend în ultima vreme. Simona Halep a rămas fără antrenor după despărţirea de belgianul Thierry Van Cleemput, iar Naomi Osaka a anunţat şi ea că nu va mai colabora cu germanul Sascha Bajin, asta după ce a câştigat două titluri de Grand Slam şi a ajuns lider mondial în premieră.

Tags: